• 9.372.317 stemmen

Geregisseerd door: Richard Elson

Met onder meer: Erin Galway-Kendrick en Bronagh Waugh

• meJane Bekijk via meJane

Plot A Christmas Star

"This Christmas prepare to believe in miracles"

Noelle is geboren onder dramatische omstandigheden onder de kerstster en gelooft dat zij de gave heeft bijzondere wonderen te verrichten. Als de achterbakse projectontwikkelaar McKerrod haar vredige leventje bedreigt, werkt ze samen met een groep buitenbeentjes om het dorp van de sloophamer te redden. Een voor een laten haar vrienden het echter afweten en verliezen het vertrouwen in Noelles capaciteiten. Noelle staat er vanaf nu alleen voor om McKerrod tegen te houden. Ze haalt alles uit de kast en schakelt politici in.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ook met Pierce Brosnan, Liam Neeson en Kylie Minogue.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

WAT EEN BAGGER! Ik ga nu sneller een film stop zetten Namen als Pierce Brosnan en Liam Neeson betekenen duidelijk ook geen kwaliteit meer..

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

De film werd in Noord-Ierland opgenomen door Cinemagic International Film and Television Festival for Young People. Dit gaf de jonge en meestal onervaren leden van de cast en crew een kans om samen te werken met professionele personen binnen de filmindustrie, en op deze manier hun vaardigheden beter te laten ontwikkelen. De film werd grotendeels in Glenarm gemaakt, en ironisch genoeg in een tijd dat het Glenarm Castle Estates samen met de gemeente betrokken raakte bij smerige zaken. Dit aangezien er een volledig ongepast bouwproject op de plek van de Potter's Glen-fabriek zou komen. De film laat een aantal bekende gezichten zien. De bekendste zijn Pierce Brosnan, Liam Neeson en Kylie Minogue. Pierce Brosnan vertolkte eerder de rol van Mr. Shepherd in The World's End. Producente Shauna Shivers McAtamney maakte met deze film haar acteerdebuut.

Voor een familiefilm met een klein budget, vind ik het persoonlijk een redelijke wegkijker. Met name omdat de cast behoorlijk onervaren is, en ze er toch in slagen om een degelijke film af te leveren. Wellicht dat een beter script voor een hogere rating had gezorgd, maar desondanks heeft deze familiefilm zo zijn aardige momenten.

2,5 *