• 9.375.377 stemmen

Genre: Misdaad / Thriller

Geregisseerd door: Desmond Devenish

Met onder meer: Desmond Devenish, Xander Bailey en Jenna Kanell

Plot Misfortune

Boyd is een werkloze technicus. Zijn vader Roman heeft een gestolen tas vol extreem waardevolle diamanten verstopt, vlak voordat hij werd vermoord door zijn zakenpartner Mallick. Nu Mallick na zeven jaar is vrijgekomen uit de gevangenis, moet Boyd het verstopte erfstuk zien te vinden voordat Mallick het vindt. Een confrontatie tussen de twee is hierbij onvermijdelijk.

avatar van cheryl stephan

cheryl stephan

Redelijke film,Het verhaal was niet heel bijzonder en de acteer prestaties waren helaas niet echt hoog.

Maar de film was de moeite waard, vandaar een 3 voor de moeite!

Plus punt, erg mooie beelden van het landschap gefilmd!

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Matig filmpje met een dertien in een dozijn verhaal, matig acteerwerk en de schietpartijen zien er niet uit. Devenish regisseert net zoals hij speelt, zonder bezieling. Bailey doet het iets beter en Kanell is geen straf om naar te kijken maar kunnen de film helaas niet redden. Ook de twist is zwak en het einde stelt behoorlijk teleur.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatige film, ben vooral blijven kijken vanwege de nog vrij mooie dame.

avatar van mixmaster

mixmaster

Geen film die me bij zal blijven, matig verhaal en matig acteerwerk.

Ook de trage voortgang van deze film begon me te irriteren.

avatar van cor1946

cor1946

Wat een prut film, boeit geen minuut. en wat een matige spelers.