• 9.370.364 stemmen

Geregisseerd door: Gary P. Cohen

Met onder meer: David Christopher, Mavis Harris en Neil Cerbone

Plot Video Violence 2

"...THE EXPLOITATION!"

Moordenaars en psychopaten Howard and Eli beginnen hun eigen geheime TV-show in hun kelder. Ze laten hier gruwelijke moorden zien en het duurt niet lang of andere moordenaars sturen ook hun moorden op video op. Hoewel sommige kijkers geschokt reageren, krijgt de show van Howard en Eli steeds meer en meer fans ...

avatar van Die Hard,Willis

Die Hard,Willis

Net gezien. Video Violence is een favoriet van mij, vandaar ook deel 2 vandaag even opgezet.

En deel 2 is een stuk minder, in dit deel hebben Howard en Eli een eigen cable tv show waarin ze home made snuff films laten zien en het allemaal een beetje aan elkaar praten. Veel onzin, wat leuke moorden. Jammer trouwens, dat ze voor deze setting hebben gekozen aangezien een jaren 80 videotheek veel leuker is om rond te kijken. Wel is er een scene in een videotheek waar je weer wat mooie titels ziet staan. Zoals een mooie big box van The Gore Gore Girls!

In de extra's vertelt regisseur Gary Cohen over het maken van Video Violence 1 en 2. Deel 2 is voor $28,- gemaakt.

De Camp Motion Pictures dvd is trouwens een aanrader voor alle liefhebbers van 80's SOV Horror!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Als je 'm in de pakketservice wil gooien... ik ben je man.

avatar van bladonis

bladonis

Leuk! Erg grappig vervolg op Video Violence. Alhoewel... standuppen moet je misschien aan de professionals overlaten?....

Weer ben ik het Die Hard,Willis eens! Hoewel dit een interessant voortborduursel is van Video Violence, mist het de impact van deel 1. En gewoon een spanningsopbouw ofzo.
De setting van de piraten-kabelshow 'The Howard and Eli Show' is erg leuk gedaan! Hier waren ze in deel 1 ook al mee bezig. Alleen zag je toen kleine stukjes, die in het 'verhaal' waren gepast. Nu zie je de show, de héle show, en niets dán de show! En dat is grappig.

Opgezet als een kruising tussen The Tonight Show en America's Funniest Home Videos, hosten Howard en Eli nu een show. Waar Eli begint met -héél dubieuze!- grappen vertellen, en Howard als sidekick fungeert, hebben ze ook nog gasten én een zo mogelijk nóg dubieuzere 'muzikant'. Waarschijnlijk de keyboard speler en soundtracker van deel 1, die van Ome Gary nu zelfs een heuse rol heeft als Gordon, de keyboarder! En hij is weer net zo irritant aan het keyboarden als in deel 1, maar nu in beeld!
Howard en Eli zijn erg grappig als comic duo, en fungeren goed als moderatoren én participerende seriemoordenaars! Maar t voelt allemaal net iets té gemaakt. Allemaal té slapstick, té schuddebuikerig.

Het leukste zijn de homemade videos, de zelfopgenomen snuffmovies, zelfs een demonstratie van een do-it-yourself electrische stoel ontbreekt niet! De commercials zijn wat flauw. ik had steeds het gevoel dat er een filmpje voor LOG, from Blammo! voorbij zou komen, maar helaas.
Speciale aandacht verdienen de College Girl Pizza Guy Killers! I dig chicks with knives!

-You guys are retarded! How can you think of food at a time like this?!
-Oh, I'm so hungry that, if the pizza boy looks half as good as the pie, I'll eat him!
-You're disgusting!
-You know it...

Yum, yum, gimme some!....

Deze film speelt veel meer op de slapstick en de absurde fratsen van de spelers. En dat is jammer. De grimheid gaat er zo een beetje vanaf. Het idee dat je naar een latenight TV show zit te kijken is leuk voor een tijdje, maar houdt geen stand. Deed me een beetje denken aan Jensen, maar dan leuker.

Ik heb genoeg lol beleefd aan deze film om anderhalf uur plezier te hebben. Zoals de hele Camp Motion Pictures Retro '80s films me doorgaans erg bevallen! Niet altijd even goed. Maar wat ze missen in kwaliteit maken ze meer dan goed in enthousiasme en lekkere platte gore!

Voor LOG from Blammo! en drie hele speciale college girls, 3,5 in babyblauw kant aangeklede, tot bloederige reepjes gekerfde sterretjes!

avatar van ipman-99

ipman-99

"The Exploitation." ... " !!!

Ziekelijke Horrorfilm !!!

Vele homemade video's, de zelf opgenomen snuff-movies en een heleboel naakte vrouwen ! Deze film speelt veel meer op de slapstick en de absurde fratsen van de spelers waardoor het helemaal over the top wordt ... dit natuurlijk in combinatie met het absurde en de ziekelijke handelingen van deze gestoorde personages !

avatar van perceived

perceived

Ze hadden nog wat tijd en filmrollen over, zodoende dat ze dit nog even na het eerste deel hebben geschoten. Het resultaat is best leuk om een keer te zien, maar te flauw om echt leuk te zijn.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Geen idee waarom de regisseur het leuk vond de 2de film te bouwen rond de 2 killers van deel 1. Deze kerels zijn gewoon niet grappig en eigenlijk gewoon watjes in vergelijking met wat we in de voorloper kregen te zien. Er zit geen verhaal in, gewoon wat korte sketches. Alleen de scène waarbij 3 dames eens de rollen omkeerden en eens een man werd geslachtofferd was nog een beetje leuk en de grote boezem van Elizabeth Lee Miller. Jammer dacht dat deze verder ging gaan op het elan van zijn voorganger maar dit is gewoon bucht.