• 8.841.705 stemmen

Geregisseerd door: Bob Clark

Met onder meer: Gene Hackman, Dan Aykroyd en Dom DeLuise

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Loose Cannons

"Detective Mack Stern is facing the greatest challenge of his career... His new partner."

Mac, een harde agent, wordt opgescheept met een nieuwe partner, een bekende gek, om met hem aan een moeilijke zaak te werken. De nieuwe partner is Ellis, een soort van Sherlock Holmes-agent. Hij heeft alleen wat probleempjes: hij blijft geloven dat hij in een tv-show zit met allemaal acteurs.

avatar van neo

neo

deze hoort thuis in de bottom top 50 lijst.

avatar van FisherKing

FisherKing

Mee eens

avatar van Dragon

Dragon

Slechte Buddy-politiefilm met irritante rollen van Gene Hackman, Dom DeLuise en vooral Dan Aykroyd. De film is nergens grappig te noemen, eerder enerverend, mede door het belachelijk, vergezochte en bovendien slecht uitgewerkte plot.

*/*****

avatar van Waku

Waku

Een van de slechtse films ooit met Gene Hackman.

Een rol die hem duidelijk NIET op het lijf is geschreven.

avatar van Baggerman

Baggerman

Mijn God, wat was Dan Aykroyd irritant in deze film. Als je je wilt ergeren ga je vanavond kijken. Typisch RTL niveau-film!

avatar van Joyy

Joyy

aykroyd is altijd irritant

avatar van MovieHolic

MovieHolic

• 1984 stemmen

Ik moet toegeven dat dit inderdaad een belabberde film is. Ik ga hem dan ook niet afkijken zonde van de tijd

avatar van Wouter

Baggerman schreef:

Mijn God, wat was Dan Aykroyd irritant in deze film.

Op de poster al...

avatar van lezertje

lezertje

Dan Aykroyd doet prettig gestoord en vormt samen met Gene Hackman als de goedgebekte diender een prima koppel. Toegegeven, deze film zal zeker niet de geschiedenis ingaan als de ultieme actiekomedie, daarvoor is het verhaaltje over een pornofilm met daarin Adolf Hitler en de nieuwe beoogde bondskanselier te gek voor woorden, maar amusant is het wel.