• 9.371.809 stemmen

Genre: Horror / Sciencefiction

Geregisseerd door: Emmett Alston

Met onder meer: George Kennedy, David Michael O'Neill en Pamela Gilbert

Plot Demonwarp

"Enter a prime-evil world of future shock and alien terror."

Een man en zijn dochter worden in de bossen aangevallen door een wezen dat op de verschrikkelijke sneeuwman lijkt. Ze beginnen echter te twijfelen en denken dat het misschien wel buitenaardse wezens kunnen zijn.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Deze moet ik toch ook wel ooit eens zien!

avatar van kirk douglas

kirk douglas

leuke lowbuget productie.
Wat begint als een simpele bigfootfilm incl. een belachelijk apenpak slechte acteurs onfunctioneel bloot en een George Kennedy die schijnbaar dringend geld nodig had.

Veranderd zich in de laatste 20 minuten in een grote warboel.
buitenaardsen zombies en mensenoffers enz.Dit alles bij elkaar is een zeer goede Trashfilm.

avatar van brucecampbell

brucecampbell

Totale onzinfilm, maar wel een erg leuke cheesy one. Je krijgt vanalles voorgeschoteld zoals een Yeti, buitenaardse wezens, offerrituelen, zombies.

Als je van horrorfilms houdt uit de jaren 80 is dit zeker en vast een must!

avatar van superhenkie

superhenkie

Wazige shizzle...

Allerlei vage wezens dwalen rond in een bos en in een grot waar allerlei vage dingen gebeuren. Hoe en waarom? Niemand die het weet. En wat de fxck is een demonwarp?

Geen beste film, maar zolang er borsten, bloed en zombies in zitten hoor je mij niet klagen.

Verwacht er niet teveel van maar als je je over de slechtheid heen kan zetten is het best vermakelijk.

2.5 sterren.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Het eerste uur is het een bigfoot film. Maar het laatste half uur krijgen we dan ineens aliens die kennelijk mensen in bigfoots veranderen. Het is eigenlijk te dom voor woorden. Leuk (maar ook weer niet leuk genoeg) voor 1 keer en dat is vooral te danken aan enkele gore scènes en redelijk wat niet-functioneel naakt.Terecht een turkey. Snap de titel niet, want met demons had dit volgens mij niets te maken.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Eigenlijk een vrij saaie Bigfoot-horror. Schijnbaar dacht de regisseur ook van daar gaan we geen filmgeschiedenis mee schrijven, dus laat ik het laatste half uurtje eens flink ontsporen met zombies, aliens, mutanten en een krankzinnige priester. Okay dat werkt want na een uur stond de waarderingsmeter nog op 1 ster en de tweede wordt alsnog binnengehaald. Saai eerste uur gevolgd door een volslagen idioot maar fijn half uurtje.