• 9.373.574 stemmen

Saikin, Imôto No Yôsu Ga Chotto Okashiin Da Ga. (2014)

Komedie / Fantasy | 107 minuten / 118 minuten (director's cut)

Genre: Komedie / Fantasy

Speelduur: 107 minuten / 118 minuten (director's cut)

Alternatieve titels: What's Going On With My Sister? / ImoCho / Recently, My Sister Is Unusual.

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Yûki Aoyama en Iggy Coen

Met onder meer: Kazue Akita, Yûki Aoyama en Tsunanori Fukushima

Gesproken taal: Japans

Plot Saikin, Imôto No Yôsu Ga Chotto Okashiin Da Ga.

Mitsuki en Yuya worden familie vanwege het huwelijk van hun ouders. Mitsuki kan niet opschieten met haar nieuwe familie en Yuya weet niet hoe hij zijn nieuwe stiefzuster moet benaderen. Op een dag raakt Mitsuki bezeten door de geest Hiyori. Hiyori gelooft dat Yuya haar naar de hemel kan helpen. Om haar wens waar te kunnen maken, plaatst ze een leren kuisheidsgordel bij Mitsuki.

avatar van belchinees

belchinees

Eentje voor de snoepers van MM.

Er is tot op heden nog geen deftige ondertitel beschikbaar, maar dat houdt mij niet tegen 'm toch te kijken. Sprak de snoeper.

Ik heb er in feite niet zo veel van begrepen.

Het is overwegend een komedie en fantasie met wat drama... en dan heb je nog dat leuke extraatje: bloot, best wel veel bloot. Toch wel van het niveau softcore.

De private delen zijn zoals gewoonlijk gemozaiekt, al zijn ze het wel een keertje vergeten, de deugnieten. Zo'n bos haar kan wel tellen als mozaiek op zich vind ik, maar kom.

Ik vind het best ongelooflijk dat hier sléchts een 15+ rating aan gegeven werd in Japan; gelukzakken, die jonge knapen ginder!

Ik kan verder weinig zinnigs zeggen, buiten: borsten, billen, slipjes, lesbische scenes, yamete, Japanese schoolgirl uniform.

Het zou zowaar mijn Google search geschiedenis kunnen zijn.

avatar van BBarbie

BBarbie

Erotisch getinte fantasie, gebaseerd op een manga, over een meisje, haar stiefbroer, een geest en… een kuisheidsgordel. Er is een halfbakken poging gedaan om de talrijke sensuele scènes aan elkaar te rijgen met iets wat op een verhaaltje lijkt, maar dat stelt amper wat voor.

Allicht met de bedoeling er zoiets als een softcore film van te maken hebben de beide regisseurs overdreven veel aandacht voor de lichamelijke schoonheid van Tenka Hashimoto en haar plaaggeest Mayu, die te pas en te onpas uit de kleren gaan.