• 9.373.071 stemmen

Geregisseerd door: Teddy Chan

Met onder meer: Jordan Chan

Gesproken taal: Kantonees

Plot San Tau Dip Ying

Jackal, Sash, Titan en Sam werken als experts voor een hi-tech spionagebedrijf. Stanley, het hoofd van de geheime dienst in Hong Kong chanteert de groep en daarmee dwingt hij hen een stel printplaten om geld te vervalsen, te stelen van de Britse geheime dienst. De groep is verplicht om nauw samen te leren werken en elkaar volledig te vertrouwen. Wanneer ze ontdekken dar Stanley een dubbelagent is, volgen ze hem tot in Boedapest. Daar raken ze verwikkeld in een web van mysterieuze intriges, verraad en explisieve gevechten.

avatar van gotti

Wel een aardige film, maar ik heb hem maar 2 sterren gegeven, omdat hij naar het engels was na-gesingroniseerd

en dat stoorde me mateloos.