Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Michel Poulette
Met onder meer: Martin Landau, Guido Grasso Jr. en Bruce Ramsay
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Bonanno: A Godfather's Story
"Inside the heart and mind of the Mafia."
Hij is pas 26, toch staat Joseph Bonanno al aan de top van één van de meest gevreesde maffiafamilies in Amerika. Zijn grote voorbeeld is de allerhoogste baas der bazen Lucky Luciano. Als belangrijkste steunpilaar van President Franklin D. Roosevelt, vliegt zijn ster als een komeet omhoog. Maar ondertussen dreigt vanuit Europa de Tweede Wereldoorlog en bindt de burgemeester van New York de strijd aan met Siciliaanse maffia in zijn stad. In ruil voor antifascistische aanslagen in Italië, kan Bonanno enkele van zijn maffioze vrienden uit de gevangenis houden.
Joseph Bonanno, age 94
Peter Maggadino
Joseph Bonanno (Ages 17-27)
Joseph Bonanno (Ages 35-61)
Salvatore Bonanno
Salvatore Maranzano
Gaspar DiGregario (Young)
Gaspar DiGregario (Older) (as Dom Fiore)
Bill Bonanno
Bastiano Buster Domingo
Goodfella
wel aardig filmpje in stijl van The last don en the godfather (maar lang niet zo goed)
Goodfella
heb ooit een keer van deel een stuk gezien en dat sprak me wel aan. (wel lang geleden)
Goodfella
*AHUM* Hier even de 'echte' Goodfella... Die onderste 2 reacties zijn NIET van mij... Ik zal m'n broertje 's even duidelijk maken dat ie onder z'n eigen account moet posten...
Ibrahim
Een goeie maffia film alleen heb ik Edward james olmos nergens kunnen zien.
He tovenaar. Ik heb je deze band opgestuurd dus dan verwacht ik ook wel dat je 'm gaat kijken
Mik
Zeer waarschijnlijk zal ook ik deze film komende week onder ogen krijgen dan! .. Iemand die ik ken zou hem al maanden meebrengen voor me/ons, maar altijd zegt ie: sorry, I forGOTTI..
tovenaar
Die gaan we binnenkort eens kijken Mik!
tovenaar

Ik ga er NU aan beginnen
tovenaar
Moet je niet stemmen dan?
Goodfella
Dat bericht is niet door mij geschreven, zoals ik hierboven al uitgelegd heb.
Ik heb de film niet (helemaal) gezien. Kan me nooit zo boeien, die nep-maffia films.
tovenaar
k heb hem nog niet helemaal gekeken
Ik was begonnen op de bewuste avond van het berichtje, maar vanavond ga ik hem helemaal kijken denk ik
(Mijn vriendin zei van wel
tovenaar
Nou Gotti, ik heb hem dan eindelijk gezien
Het duurde even, maar dat komt omdat ik hem in een paar etappes heb gekeken. Tis wel een aardig filmje maar 170 minuten is mij iets te veel van het goede bij deze film. Iets te saai, verder: sit back & relax & enjoy een maffia-filmpje
Vond hem ook een beetje te lang duren, maar het was inderdaad een vermakelijk maffia filmpje.
He tovenaar, ik heb je wel door. Eerst bij Gotti typen dat je dit filmpje een aaneenhoping van cliche's vond en dan gauw hier je stem veranderen naar 2,5*. Het zal me niets verbazen als je hem gewoon op 5* had staan.

T_fuckin_montana
Hele sfeervolle maffia film. voor de echte maffia liefhebber.
Vito Corleone
Het boek: 'Joseph Bonanno: A men of Honor' is in ieder geval heel goed. Onvoorstelbaar dat de langstzittende maffiabaas ooit (met hulp van een ander) zo'n boeiende autobiografie kan schrijven. Echt...van het boek geniet ik optimaal (hoewel nu op de helft), ik heb de film ook besteld en die is vanochtend gekomen, dus ik ben benieuwd hoe hij is.
Vito Corleone
Eindelijk dan gekeken. Toch wel bijzonder hoe deze film tot stand is gekomen. De verfilming van het boek. Mooie mafiafilm, maar haalt the Godfather lang niet. Wel beter dan The last Don.
Bart_86
Niet echt een geweldige film in mijn ogen.
Beetje slapper dan de gemiddelde maffia-film.
koreaan
Van de week gekeken, het was natuurlijk weer een erg lange zit maar ik vond het toch de moeite waard.Er is eindelijk eens een baas die daadwerkelijk overleeft.
Vroeg me trouwens wel of dat met JFK op waarheid is gebaseerd. Vond het best wel een logische stap maar goed. De film laat zien dat de families gezamenlijk een grote macht hebben.
Wel grappig dat ik een dag na deze analyze this heb gezien met veel verwijzingen naar deze film
3,5
Mrkice
Wel een goed verhaal.
Soms wat te langdradig en matig acteerwerk.
Deze film verdient wel een 3,5
pjutter
duurt erg lang, en ik bleef wachten tot de film ECHT ging beginnen, dat moment is helaas niet gekomen.
Wat deze bonanno familie met maffia te maken heeft weet ik niet, maar op crimineel gebied krijg je niets te zien :{, veel te weinig actie, te veel personages en de tijd vliegt onmerkbaar voorbij waardoor je ineens 10 verder bent.. heel dom.
had veel meer ingezeten. 2.5*

Netflix neemt binnenkort afscheid van de horrorfilm 'The Watchers'