• 9.370.287 stemmen

Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17 (1996)

Thriller / Drama | 91 minuten

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Paul Schneider

Met onder meer: María Conchita Alonso en Marcy Walker

Plot Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17

Martha Caldwell is chauffeuse op een schoolbus voor kinderen in het buitengewone onderwijs. Zoals elke morgen start ze haar rit samen met begeleidster Glenda. Plots springt een dolle kerel op de bus en dreigt ermee alles op te blazen als Martha zijn bevelen niet opvolgt.

avatar van keyser sose

keyser sose

Wat een verhaal wat een voorkant ziet er lelijk is egt weer een film die je gratis bij 2 potten pindakaas krijgt of gratis in een Kerstpakket

avatar van stinissen

keyser sose schreef:

Je kraakt een film af die je nog niet gezien hebt, trouwens de film was best te pruimen.

avatar van Waku

Waku

stinissen schreef:

Mee eens Stinissen....typische tv drama/thriller maar verder prima in orde

avatar van b00ts

b00ts

Brrrrrrrrrrr...............Marcy Walker............. Dat ding kan dus echt niet acteren.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Op zich vind ik dit wel een typische "Hallmark" film maar toch onderscheidt hij zich wel van de rest. Het acteerwerk ligt wel wat hoger dan ik normaal gewend ben van dit soort films. Als eerste is daar de chauffeuse. Haar betrokkenheid en zelfs liefde voor de kinderen is erg ontroerend en komt heel realistisch over. Hoe zij ondanks haar eigen angst toch het welzijn van de kinderen als prioriteit houdt is ontroerend om te zien.

Verder vind ik dat ook de kinderen een hele goede prestatie hebben geleverd wat betreft acteren. Vooral het meisje dat geen kreukje in haar mooie witte jurk wilde, Ernesto die naar de maan wilde en het jongetje met de gameboy waren heel erg goed. De dader en de aanvoerder van het politieteam vond ik daarentegen weer stukken minder.

Het ziet er uit als een behoorlijk standaard film maar laat je dat niet tegenhouden want hij is zeker niet zo slecht als dat je in eerste instantie misschien zou denken.