• 9.370.545 stemmen

Geregisseerd door: Teo Konuralp

Met onder meer: Joe Tabb, Melissa Pursley en Jesse Bob Harper

Plot Feedback

"You Can't Cheat Time."

Mick raakt dodelijk gewond na het stelen van een prototype van een apparaat dat de tijd kan manipuleren. Met zijn laatste krachten probeert hij signalen te verzenden naar zijn vriend Lenny en zijn vriendin Sarah, zes uur in het verleden, in de hoop dat zij iets aan zijn hachelijke situatie kunnen doen. Wanhopig, en achterna gezeten door hun eigen 'demonen' komen ze terecht in een race tussen hun verleden en hun onvermijdelijke toekomst.

avatar van Tallica

Tallica

Ik vond deze film een verschrikkelijke tegenvaller. Er was slecht geacteerd in de film, de "special effects" waren om te huilen. En ook de manier waarop deze film gefilmd was beviel me niet zo, alles was heel erg grauw. Het einde was ook nogal voorspelbaar wat ik erg jammer vind.

Dit is absoluut geen aanrader

avatar van Schiedammer

Schiedammer

Ik vond het geen goede film. Maar aan de andere kant de film houdt je wel bezig tot het eind. Je blijft toch kijken. Terwijl het verhaal toch flinterdun is en dat is toch goed gedaan door Konuralp.Het is gewoon jammer dat het budget van de film te laag was om er echt iets van te maken.Daarom vind ik hem 2* waard.

avatar van flaphead

flaphead

een echte B-film. het acteerwerk, camerawerk en de 'effecten' zijn niet bepaald best. echter, het verhaal trok me wel erg aan. het idee is prima en wordt aardig uitgewerkt. je blijft in de film zitten. en dan is het een kwestie van door het low-budget heen kijken. een film die vraagt om een remake met meer budget.

Waardeloze film. Slecht geacteerd. Verhaal is aardig, maar de uitvoering ronduit slecht. Special effects matig. Is er dan niets goeds aan deze film? Ja, de aftiteling.