Genre: Komedie / Horror
Canada
Geregisseerd door: Matthew Hastings
Met onder meer: Corey Sevier, Stefanie von Pfetten en Kim Poirier
Plot Decoys
"They can seduce anyone... Prey it isn't you!"
Luke en Roger zijn twee gewone jongens op een highschool en ze proberen er alles aan te doen om hun maagdelijkheid te verliezen. Als Luke buitenaardse dingen opmerkt aan het meisje dat hij op het oog heeft begint hij te twijfelen.
Constance
Detective Francis Kirk
Detective Amanda Watts
salvatore
- 1937 berichten
oewww daar zal ik mijn maagdelijkheid ook wel bij willen verliezen
Nathan
Draak van een film, slechte acteerprestaties, flinterdun verhaal en een logica waar me de broek van af zakt. En dát kan maar beter niet gebeuren in de buurt van al die buitenaardse babes, anders ben ík straks nog het haasje, hehe!
as
Dus volgens de samenvatting heeft Luke zijn bedenkingen om zijn maagdelijkheid te verliezen aan een buitenaards wezen? Misschien de Fuck van je leven man!!
moviefreak#1
Nou als ik had gezien wat hij zag zou ik me verder ook zeer bedenkelijk opstellen kan ik je melden
as
M@la
wat een verspilling van geld en een verspilling van tijd (voor mij)
De aanduiding B-film zou nog een compliment zijn !
PoMeLo
1 v/d slechtste films die ik heb gezien, zwak acteerwerk, onlogische gebeurtenissen, vaag verhaal...
1* voor de knappe meisjes die erin speelden maar voor de rest vond ik er geen zak aan
Horrorfanaat
Er zat werkelijk geen eng moment in de film maar hij was wel redelijk grappig en vermakelijk. Die tentakels zagen er trouwens best nep uit. 2,5 ster
Justice4All
Als je species hebt gezien, hoef je deze film NIET te kijken. Er zit bijna geen verschil. Nouja, behalve de tentakels. 2**
shaggy999
Had van de film veel verwacht. maar zo slechte berichten ook weer niet. het einde had ik toch niet verwacht!. ik geef em 3,5* steren
ikke14
ik heb deze film ook gezien vond het ook een HELE VAGE FILM !!gelukkig had ik um gehuurd en nie gekocht maar..ik zou graag willen weten hoe die liedjes in die film heten !! het zijn zulke mooi liedjes !! a;s bijv die vriend van luke doodgaat dat is ook zon mooi liedje en als luke het met lilly wilt doen is ook zon mooi liedje
weet iemand misschien hoe die liedjes heten??kzou het graag willen weten !! kus ikke14
o ja ik geef deze film een 4 want het zijn mooie iedjes die erin zitten en er speelt een DONDERS LKKRDING IN (LUKE)
Ontspannend filmpje dat door overacting en een absurde verhaallijn niet serieus moet nemen. Qua griezelgehalte een nul, maar wel leuk voor een avondje film.
V
hoezo horror? lachwekkend!!
Hoezo lachwekkend!! Het is één groot drama.
Geen enkele keer gelachen en de zogenaamde horror is niet om aan te zien. Werkelijkwaar een verschrikkelijk saaie film. Verdient daarom 1*
nickvanzutphen
om een keer te zien wel lachuh maar dat het horror word genoemt is misschien wel wat overdreven dan eerder gewoon sci-fi , want wie zou van deze film nou s'nachts wakker liggen
Mescaline
ik vond het over het algemeen best een leuke film ok het verhaal was een beetje apart maar de film was helemaal niet slecht 4 sterren
Redrabbit
Zeker geen slechte film, is eens iets anders. Mooie vrouwen ook
Het verhal op zich was niet slecht maar echt goed was het ook niet, het zat er dus zo een beetje tussenin. Laat op de avond gekeken en geen nachtmeries gehad dus zoveel horror is het zeker niet
3.5 *
Shunshine
Euh tentakels Justice 4 all : In Species 2 zaten toch ook tentakels van diene vent hé.
nee zeker niet slecht mooie vrouwen, leuke muziek, redelijk verhaal
en een verassend einde.
3,5 ster
Mr. Chiel
Tjah... Het is net allemaal niks. Eng is het zeker niet, heel grappig ook niet. Net niks dus. *1

Decoys 2: Alien Seduction
2007

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Zappa
Documentaire / Biografie, 2020