• 9.371.620 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Gary Ellis

Met onder meer: Norman Reedus, Armand Assante en Dagmara Domińczyk

Plot Tough Luck

"There's a sucker born every minute."

Archie (Norman Reedus) wordt door een kermiseigenaar (Armand Assante) overgehaald om diens bloedmooie vrouw Divana (Dagmara Dominczyk) te vermoorden en komt zo in een dicht web terecht van misleiding en bedrog. Archie doet net alsof hij haar vermoordt, maar wanneer hij zijn loon op wil halen wordt hij bedrogen en vervolgens beschuldigd van het misdrijf. In de veronderstelling dat Divana dood is, slaat hij op de vlucht, maar wat schetst zijn verbazing als hij haar in New Orleans tegen het lijf loopt? Archie ontdekt dat de geveinsde moord slechts een afleidingsmanoeuvre was van Divana en haar man om een kwart miljoen dollar te kunnen stelen van een miljoen dollar witgewassen casinogeld. Divana overtuigt Archie in een verleidelijk spel van passie en vertrouwen mee te werken aan een nieuw plan: het casinogeld stelen en een nieuw leven beginnen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van renegator

renegator

Deze film werd eigenlijk beter en beter naarmate het einde naderde

Mooie beelden en verrassend einde.

avatar van ric

ric

Dit is een aanrader

avatar van Quentin

Quentin

Aardige b-film, met goede cast, maar te veel twists, soms slechte muziek en het aardige camerawerk komt wel eens geforceerd over. 2,25*

avatar van nirvana

nirvana

Aangenaam verrast met deze film, voor amper 1,99 gekocht bij mediamarkt,ik verwachte er niet veel van maar toch, leuk verhaal en een tof kermis sfeertje dat al snel omslaat in één groot complot. Echt leuke film met een bijzonder mooie actrice (dagmara, nooit van gehoord!) Ook een leuk einde, aanrader voor diegene die niet teveel geld willen uitgeven aan dvds. 3 *

avatar van Fonzo

Fonzo

Ik heb de film ook niet al te duur op dvd gekocht, en was zijn prijs meer dan waard. Leuke film, verrassend einde.

avatar van Quido

Quido

Een met veel flair en bravoure gemaakte B-film, die (hierdoor) af en toe iets te veel hooi op de vork neemt en de plank volledig misslaat, maar de gehele instelling waarmee de prent gemaakt is vergoedt veel.

avatar van zerodopa

zerodopa

Deze idd ook bij de MM gekcoht voor een euro. Wat een juweel van een vermakelijke (b??) film. Leuk verhaal en een bloedmooie vrouw speelt erin.

avatar van frans123

frans123

LEKKER HIERBOVEN STAAT HET HELE VERHAAL...TJONGE JONGE WAT EEN BLOOPER..

Verrassend goede B film. Zelfs het verhaal is goed. Ik stel mij zo voor ( toen ) ; J Lo in de rol van die Roemeense bimbo, Woody Harrolsen als Archie en Travolta als Ike. Wat losser allemaal, meer humor, betere actie, wat goede sfeerbeelden / close ups en je hebt een dijk van een film.

Reedus en Assante zijn geen slechte acteurs , maar ze vullen het beeld niet, het verhaal moet het doen. Ze zijn een deel van het geheel.

"Mijn acteurs" zijn het geheel van de delen- (wie dit begrijpt is niet goed wijs... )

Ik klop aan bij het Filmfonds en wat zwart Belgisch geld , ik maak contact met Halina van Reijn en zeg hoe ik het wil..

"Tuurlijk frans123 komt voor mekaar , je hebt er kijk op , waar was je al die jaren"..."O op Moviemeter" antwoord ik verontschuldigend .

En eindelijk maakt ze ook een echt goede film van Nederlandse bodem ( zonder tieten billen en nog wat.....)

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke thriller die me een beetje tegen viel.