• 9.369.485 stemmen

Geregisseerd door: Simon Sprackling

Met onder meer: Tim James, Christopher Lee en Benny Young

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot Funny Man

"He's cheeky & he's cruel!"

Een mysterieuze Engelsman (Christopher Lee) verliest bij het pokeren zijn voorvaderlijk kasteel. Als de 'gelukkige' winnaar zijn nieuwe bezit in gebruik wil nemen blijkt het een angstaanjagend spookhuis, met een soort boosaardige vierde dimensie waarin bizarre en mysterieuze spelletjes gespeeld worden. De in deze vierde dimensie aanwezige Funny Man (Tim James) maakt de nieuwe bewoners het leven zuur, als hij ze al niet het leven ontneemt. Hij wil de hofhouding van een vroegere bloeddorstige dynastie in ere herstellen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Callum Chance

Card Player

Card Player

avatar van Fonzie

Fonzie

Ontzettende bagger. Laatst op horrorzone gekeken... amateurisme ten top.

avatar van namingway24

namingway24

Weer zo'n film waarvan ik vergeten was dat ik hem gezien had. Dat heeft één reden: het is een saaie film, en de titel Funny man zou moeten betekenen dat de Funny Man... funny is? Nou nee. De film is langdradig en de Funny Man werkt op je zenuwen.

De special effect zijn aardig gezien het geringe budget, maar niet echt memorabel. Het enige lichrtpuntje zou Christopher Lee kunnen zijn, ware het niet dat hij hier verdwaald overkomt.

Nee, gewoon slecht.