• 9.370.323 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: William Fruet

Met onder meer: Martin Hewitt, Ralph Seymour en Elaine Wilkes

Plot Killer Party

"By the end of the dance, some of the sorority sisters were dead on their feet."

Enkele studenten besluiten het ontgroeningsfeest van hun nieuwe collega's dit jaar te laten doorgaan in een oud, griezelig huis. Nochtans zijn ze gewaarschuwd het verlaten huis, waar de graftombe van een overleden student zich bevindt, in geen geval te betreden. Vivia, Jennifer en Phoebe willen dolgraag lid worden van de studentenvereniging en worden op het feest onderworpen aan een reeks rituele proeven.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Typische eighties horror-rommel, een soort mix tussen Halloween en Porky's. Urk!

1 ster

avatar van Waku

Waku

Slap werkje.

Melig begin.

De film wil nooit eng worden, de doodsteek voor elke griezelthriller.

avatar van xenne

xenne

onsamenhangend samenraapsel van andere films uit het genre. met 2 misleidende openingsscenes is de toon meteen gezet, daarna veel saaiheid met af en toe wat bloot... op de killer party is het wachten tot het laatste kwartier, in 5min wordt dan ongeveer de hele cast afgemaakt door een man in antieken duikerspak . al de moorden worden trouwens vakkundig net NIET in beeld gebracht. aanrader voor mensen die houden van slechte films!

avatar van Diesel

Diesel

Komisch bedoeld maar zelden grappig. De cast bestaat uit bij elkaar geraapte B-acteurs. De laatste 10 minuten is best aardig. 1,5*

avatar van Galantje0012

Galantje0012

superdomme film!

avatar van yorgos.dalman

yorgos.dalman

Jaren 80 highschool-slasher van dertien in een dozijn, maar wel word je als kijker in de eerste vijf minuten doodleuk tot twee keer toe op het verkeerde been gebracht.

Ga me niet vertellen dat dat niet stiekem leuk was!

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

deze viel wel mee, de moordenaar was wel orgineel moest ik zeggen in zijn duikerspakje . Laaste 10 min waren wel goed gedaan, jammer dat het toen bovennatuurlijk werd. Laatste scene is natuurlijk verrassend

2.5

avatar van Diekmans

Diekmans

Waku schreef:

De film wil nooit eng worden, de doodsteek voor elke griezelthriller...

Fantastische quote...die houden wij erin!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

De laatste twintig minuten zijn nog wel interessant, maar voor de rest heeft deze film eigenlijk maar weinig te bieden. Hij is nergens eng en de humor begint na een poosje ook te vervelen.

avatar van yorgos.dalman

yorgos.dalman

Typische high school-slasher. In hetzelfde straatje als Return to horror high en Slaughter high.

avatar van Valak

Valak

Kwam deze net op Amazon tegen; superleuke poster heeft ie!

avatar van Noodless

Noodless

Best geinig horrorfilmpje uit de jaren 80 met de typische kenmerken : een party, een moordenaar?, wat humor, een oud griezelig huis, verschillende verdachten, ... . Ook leuk was het moment dat de moordenaar tijdens de party koos voor een duikerspak. Grappig. De cast vond ik aardig en de laatste 20 minuten zorgen ervoor dat de film een gemiddelde score verdiend want de kijker krijgt dan een leuke insteek die je niet meteen zou verwachten. Ook het slot is best oké. Aardig en voldoende vermakelijk. 6/10

avatar van joolstein

joolstein

Deze film is oké. Het is, het eerste uur eigenlijk een nerdy studentenkomedie. De filmmakers hebben namelijk het zo gemonteerd dat het slashen pas in de laatste 20 minuten begint. Het is ploeteren om daar te komen, maar dat is ook de schuld van de Motion Picture Association (MPA) die de film flink lieten inkorten. Er zijn veel kills aan het einde, maar helaas worden ze allemaal weggeknipt voordat je ook maar iets van bloed te zien krijgt. Er zijn wel een paar aftershots, die zijn best gaaf, dus dan is dubbel zo jammer. En in de laatste 10 minuten worden behoorlijk gek met een bovennatuurlijke wending en die is ook best leuk...Jammer dat de oninteressante studentenkomedie zo lang duurde om bij een horrorfilm te komen