Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Renée Zellweger, Harry Connick Jr. en J.K. Simmons
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 12 februari 2009
Plot New in Town
"She's an executive on the move. But her career is taking her a little farther than she expected."
Lucy Hill (Renée Zellweger), geniet in Miami van een luxe levensstijl en een goede baan. Hier komt verandering in, wanneer ze voor haar werk naar het vrieskoude Minnesota wordt gestuurd, om daar een opdracht uit te voeren. Na een stroef en koud welkom lijkt ze een beetje ingeburgerd te zijn, totdat haar opdracht een andere wending krijgt.
Lucy Hill
Joan
Rob Deitmar
Donald Arling
Tag84
Er zaten wel een paar erg grappige stukken in, maar het verhaal was wel aardig voorspelbaar. Best leuk voor een avondje luchtig filmplezier.
lampje73
Gewoon een leuke feelgood movie om lekker samen op de te bank kijken. Niet niveau bridget jones doch grappig en romantisch. Zeker wel de moeite waard. Een oscar zal zelwegger niet krijgen ervoor.
Hectometersnor
Beetje flauwe film, nooit echt grappig en leuk. Een standaard filmpje zonder enige verassing.
Killerbert
in deze film zaten een aantal mooie fragmenten
leuk om op een avondje op de bank te kijken
matthijs_013
Aardige, maar weinig bijzondere romkom. Naast Zellweger, Connick jr en Simmons zijn er nauwelijks herkenbare gezichten en dat was wel jammer. Simmons vind ik hier overigens niet sterk spelen. Zellweger heeft het ook beter gedaan, maar blijft leuk Ze kan beter dan dit.
Espritfan
Gewoon een leuke film voor een avondje met de meiden. Heb soms erg gelachen. Voor mij niet de allerbeste film en Renee Zellweger kan beter. Toch nog 3*
JDSch
Ja, voorspelbaar en simpel. Toch leuk om te kijken! Juist voor een avondje dvd, zonder teveel diepgang .. lekker luchtig en feelgood.
Kellytjah
Deze film krijgt van mij 3,5 sterren! Ik vind het een goede film en soms wel grappig! Maar ik vind wel dat deze genre Renee Zellweger niet zo goed ligt. Ik zie haar bijvoorbeeld liever spelen in Cold Mountain! Daar speelt zij prachtig in! Maar vind het absoluut geen slechte film! zeker aangeraden voor een avondje in de zetel te kijken!
chrissier
Katharina
Aardig leuke romcom. Leuk om een keer gezien te hebben. Hij is niet ontzettend goed, maar ook niet ontzettend slecht. Het romantische verhaal had iets subtieler gemogen, ze hadden meer van deze film kunnen maken. En die secretaresse
die was echt té irritant! Maar al met al geen slechte film en wel een leuke invulling voor 96 min.
Basm
Vond het een lekkere wegkijk film voor de maandagavond.
Niet te moeilijk, beetje echt kleine plaatjes amerikaans.
Was wel een leuke film. 3,5 ster.
arie-lex
lekkere feel good movie. echt een film om met de vrouw op de bank te kijken.
hier sluit ik me bij aan
Nancy1980
leuke, gezellige, warme, en grappige film.
Ik heb er van genoten!
DisPater
Voorspelbaarder dan dit zie je ze niet veel, een film vol cliche's die ronduit niks heeft om de kijker te boeien. Het verhaal zo voorspelbaar als het weer op de noordpool, geen enkel leuk grappig of interessant personage, geen humor, geen niks.
m1701
Hilarisch:
Have you found Jesus?
Why? Is he missing?
hahahaha echt hilarisch stukje
m1701
Erg leuke en grappige film
Verhaal is wel standaard maar daar wordt de film niet minder leuk van.
Lekker een romantische film heerlijk
Leuk om een x gezien te hebben!!!!
Zellweger lijkt in deze film wel erg oud!
totti999
Zeer teleurstellend. Het verhaal(tje) is standaard en daar zou nog mee te leven zijn, maar de uitwerking is bedroevend. Heb werkelijk maar één keer kunnen lachen om deze film, en dat was om de eerder aangehaalde dialoog:
- Have you found Jesus?
- Why? Is he missing?
Het vlakke acteren van Harry Connick is op een gegeven moment slaapverwekkend en de collega/secretaresse van Renee Z. irriteert na 2 zinnen al mateloos.
En tot overmaat van ramp ziet Renee Z. er ook nog eens erg slecht uit in deze film...
totti999
lekkere feel good movie. echt een film om met de vrouw op de bank te kijken.
Dat heb ik dus geprobeerd, dacht punten te scoren door weer eens dit genre mee te nemen maar ook m'n vrouw vond het geen beste film (verre van zelfs)...
otherfool
Botoxvrouwtje verruilt grote stad voor platteland en leert er het ware leven kennen. Het is al 1000x eerder gedaan, en vaak beter dan in New In Town, maar wie het niets aan de hand moraaltje accepteert zal door het ultiem laffe scenario niet al te zeer teleurgesteld worden. Kritische kijkers; kies een andere avondvulling.
2*, zo slecht is het allemaal niet gedaan en de doelgroep zal er van smullen.
timburton
Erg flauwe dingen, die in het algemeen te fout zijn om nog in een film te zetten van tegenwoordig. Om je kapot aan te ergeren. Een van die dingen die de film nog in zeker zin kon redden, waren die grappige verschillen per staat (wat niet heel vreemd is, aangezien ze allemaal even groot zijn als Europese landen). Dat Minnesotaanse accent is geweldig grappig, en andere gewoontes waren tamelijk vermakelijk. Connick had wat beter kunnen zijn. Toch nog een 2,5.
Conclusie: Een beetje teleurstellende Amerikaanse variant van het geweldige "Bienvenue chez les Ch'tis".
skipy05
Deze film viel me wat tegen. Ik had er meer van verwacht. Er zitten nogal flauwe dingen in. Het verhaal was nogal luchtig.
RubenvVelzen
Persoonlijk vond ik dit een beetje een flauwe film, hij is eigenlijk continu veel te voorspelbaar. Hij kijk opzich wel goed weg, maar weet mij persoonlijk nergens te verrassen..
Zizzo
Viel tegen
verhaal was slap, de karakters en hun relaties met elkaar waren niet interesant, flauwe humor en romantiek mag amper genoemt worden. nee, dit vond ik geen leuke film.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Niet de beste romcom die er is, maar wel hartverwarmend. Ik zie Renée Zellweger graag bezig. Ik heb nog altijd zo een post- Bridget Jones interesse en een nieuwe komedie met haar in de hoofdrol sla ik zeker niet af.
De humoristische ingrediënten zitten er in, maar steken maar zelden hun kop boven water. Dat wilt natuurlijk niet zeggen dat dit filmpje niet lekker wegkijkt. Want dat doet hij zeker wel. De scènes als ze moet plassen waren het meest grappig voor mij, alsook die dialoog over Jezus.
Naar het einde toe wordt het uiteraard cliché en het moraaltje komt dan misschien iets te sterk naarboven. Maar het is vooral een hartverwarmende film. Een film die laat zien dat je de oogkleppen eens moet afzetten en moet openstellen voor nieuwe ervaringen en kansen. Aangenaam om één keertje te zien.
edmo
Voorspelbaar verhaal, maar toch een grappige, romantische film om te zien. Ik vond m in ieder geval leuk.
Fran
- 1953 berichten
Ik vond het een leuke romcom. Zo'n film om je lekker in onder te dompelen zeg maar. Dit soort films is wel helemaal naar mijn smaak. Een lekker kabbelend verhaal met een romantisch verhaal waar je je lekker in kan leven.
Met de humor zat het ook wel goed in deze film. Ik heb erg gelachen om bepaalde scene's. Bijvoorbeeld de scene waarin ze moest plassen en vastzat in haar overall. Het gekunselde ook van haar in het begin van de film was grappig om naar te kijken.
Er heerst ook zo'n lekker gemoedelijk sfeertje in de film. Ja, ik vind dit zeker een aanrader.
Norma
Bridget Jones in de sneeuw...
Zoals vaak het geval is zaten de grapjes allemaal al in de trailer verwerkt. Toch vond ik dit desondanks nog een aardig feelgood-filmpje waarin Zellweger best op haar plaats was. Natuurlijk, de grappen zijn niet echt hilarisch, het verhaal is voorspelbaar tot en met en alle personages zijn stereotype, maar met al die sneeuw en dorpse tradities heeft het eigenlijk nog best iets gezelligs. Wie daar geen cent om geeft kan hem rustig links laten liggen hoor want New in Town biedt biedt niets nieuws onder de zon.

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

The Dressmaker
Komedie / Drama, 2015

The Krays
Drama / Misdaad, 1990
minnesotakleine stadeconomyplantvegetarianliefdelandelijk gebiedlabormanufacturingmiddle americarubeice fishing