Genre: Horror / Thriller
3,5 (490)
Gesproken taal: Duits
Plot Anthropophagous 2000
"Watch It If You Dare!"
Nikos Karamanlis en zijn familie komen tijdens een bootreis in een storm terecht. Zijn dochter, Vicky, overleeft dit niet. In de reddingsboot kan Nikos overleven door zijn familieleden op te eten. Als hij aan land komt is zijn honger nog niet gestild en een groep vakantie vierende jongeren worden het slachtoffer.
Horrorizer
inderdaad het spookhol op de kermis was nog enger
Zwak
Lijkt sterk op Antropophagus maar kan op geen enkel punt aan diens kwaliteit tippen.
movie acteurs
Behoorlijk matig. Het is overduidelijk met opzet heel amateuristisch gemaakt. Soms kan ik dat best waarderen maar soms ook absoluut niet. Het amateurisme is hier gewoon niet grappig. Sommige scene's lijken inderdaad best veel op die van Anthropophagus. Maar die film is vergeleken met dit een heel stuk beter. Het enige echte feestje hier is het redelijke gore. 1,5.
dominion
Als je een werkje van Schnaas kijkt is het vaak ook erg amateuristisch.
Hoop wel dat deze wat beter wordt dan Violent Shit.
movie acteurs
Ik ken die hele Schnaas niet. Dus ken ik zijn werk ook niet.
dominion
Ten eerste zou ik Violent Shit maar overslaan.
dominion
Dont Wake the Dead vond ik nog wel tof en is de eerste Schnaas die ik een voldoende had gegeven.
Maar van de rest is zijn werk BAGGER !
Boeikens
Ik heb 6 van z'n 12 werkjes gezien en alles was barslecht. Dont Wake the Dead zat daar niet bij maar Schnaas werk blijft bij mij voortaan buiten.
dominion
Zag wel dat je Violent Shit 3 een voldoende had gegeven.
En Karl the Butcher vs. Axe zag er ook wel tof uit.
Boeikens
In verhouding tot Violent Shit 1 en 2 was deel drie een reuzen sprong vooruit, maar op zich niet overtuigend. De gore haalt de punten binnen.
kirk douglas
Deze film maakte Schnaas ter nagedachtenis aan de overleden Joe D'amato en is inderdaad een remake van Antropophagus.
Het verhaal is in grote lijnen hetzelfde gebleven zodat het anders dan in ''Violent Shit'' niet alleen een aaneenschakeling van brute moorden is.
Natuurlijk gaat het allemaal weer eens om de gore en die is leuk gedaan zoals gewoonlijk blijven de slachtoffers weer netjes staan of liggen tewijl ze meer of minder vakkundig uit elkaar geplukt worden.
De acteurs zijn slecht maar niet irritant.
Net als in zijn andere producties speelde Schnaas de moordenaar zelf en bakt er helemaal niets van.
In het origineel was George Eastman een indrukwekkend figuur Schnaas is belachelijk en lomp.
Het beeld is van homevideo kwaliteit
De film was lekker goor en ook vrij kort zodat ik mij niet verveeld heb 2 sterren.
MeteoraXV
dat was zo goedkoop dat het niet eens leuk was
vieze gore duitsers met hun vieze gore horror en porno
en dan zie je schnaas in een foto met lucio fulci, hoe durft hij zo dicht in de buurt van een legende te komen!
maar olaf ittenbach, die kan er wat van! maakte al splatter meesterwerken in zn luiers
joolstein
Andreas Schnaas maakte een remake van Antropophagus (1980) ter nagedachtenis aan regisseur Joe D’Amato. Nu heb ik het origineel nog niet gezien. Maar deze was nog net vermakelijk waarbij, hetgeen waarvoor je de film kijkt, de gore sfx er fatsoenlijk uit zagen. Echter kwam de film mij wel een beetje on-creatief over. Ik miste een spannende atmosfeer. Nu werd het toch wel voorspelbaar. Maar als korte tijdvuller met een paar goede gore- effecten was deze nog best aardig.
Tonypulp
Schnaas' ode aan Joe D'Amato, meester van de Italiaanse schlock en regisseur van o.a het geniale Antropophagus (1980) , een film die iedere splatter liefhebber kan dromen. En dus een perfecte blauwdruk voor een ouderwets Duits no-budget splatterfest! En dan heb je met Schnaas wel één van de smaakmakers te pakken. Heeft absoluut geen benul hoe je een degelijke film moet maken, maar zijn gore is wel echt next level. Een jaar na het overlijden van Joe is dit wel een gepaste liefdesbrief aan zijn adres. Ik denk dat hij, ondanks dat zijn film nog veel beter is, goedkeurend zou hebben gekeken naar de vele gore fratsen die hier de revue passeren. De Cannibal Holocaust kill als absoluut hoogtepunt wmb

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

Goed beoordeelde dramaserie 'Rivals' krijgt een tweede seizoen dit jaar: wat weten we erover?

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

La Semana del Asesino
Horror / Drama, 1972