• 9.370.356 stemmen

Blood Orgy of the She Devils (1972)

Horror | 73 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titel: Female Plasma Suckers

Geregisseerd door: Ted V. Mikels

Met onder meer: Lila Zaborin, Victor Izay en Tom Pace

Plot Blood Orgy of the She Devils

"Probing the Black Depths of Hell!"

Mara, de koningin van de zwarte heksen, wordt benaderd door een man die vraagt of zij een rivaliserende ambassadeur van de Verenigde Naties om het leven wil brengen.

Dr. Helsford

Lorraine (as Leslie McRae)

Rodannus

Girl at Seance / Stoned Witch

Witch Burned at Stake

Indian Chief

Dr. Paxton

avatar van ichi

ichi

Slecht, dat zeker, maar ook erg sexy en grappig.

avatar van bennie jolink

bennie jolink

in elk geval grappiger dan 'monster at camp sunshine'

avatar van henkula

henkula

Deze heeft zelfs geen humor waarde, het is saai, net als de rest die ik van deze regiseur heb gezien.

Dat zijn er al vijf, waar ben ik godsnaam mee bezig

avatar van Woland

Woland

Met zo'n titel zou het wel goed moeten komen, zou je denken. Maar de film bevat bar weinig Blood, helemaal geen Orgy, en de She-Devils stelden ook weinig voor. Tja, het is een no-budget horror van C-film-regisseur Ted Mikels, en dan blijkt ook wel uit het gebrek aan effecten, gore of acteertalent. Het was een lange 75 minuten, al heeft het af en toe nog wel z'n charme. Een heks vermoordt via zwarte magie vanaf afstand wat mensen, we zien een paar flashbacks naar het verleden, er zijn wat danseresjes met korte rokjes - en regelmatig is er (wellicht onbedoeld) wel wat te lachen, bijvoorbeeld de compleet kansloze hoofdheks, de hele slechte accenten, en de lekker cheesy zwarte-magie rituelen. Maar uiteindelijk is het voornamelijk best saai.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Zoals zoveel films klinkt het concept vaak beter dan de uitvoering. Muziek is best nog wel fijn met die drums, maar door het feit dat veel donker is gefilmd is er niet veel te zien van het psychedelische. Er is bovendien weinig bloed, geen gore en ook geen naakt. Seks is er ook niet laat staan een orgie. De film heeft wel enkele leuke momenten dat is wanneer de voodoo praktijken worden toegepast en wanneer we 2 maal kort een tripje maken naar het verleden betreffende heksenjacht. Dat waren nog enigszins schokkende scènes in een heksenfilm die ondanks een speelduur van 75 minuten toch langdradig aanvoelde.