• 9.371.614 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Joseph Merhi

Met onder meer: Robert Patrick, Miles O'Keeffe en Titus Welliver

Plot Zero Tolerance

FBI-agent Jeff Douglas voert een eenmansoorlog tegen de zogenaamde 'witte hand', een drugskartel dat wordt geleid door vijf machtige drugsbazen, nadat dit syndicaat zijn familie op brute wijze om zeep heeft geholpen. Douglas reist van stad tot stad om systematisch elke 'godfather' te achtervolgen en vervolgens te elimineren. Na verloop van tijd realiseert hij zich echter dat hij veranderd is in een kille moordenaar en dat niets of niemand hem kan tegenhouden.

avatar van roda

roda

onderhoudend aktiefilmpje, met een aardige rol van Robert Patrick.

avatar van djelle

djelle

Onderhoudendheid is niet slecht, maar ook niet echt top. En vooral de actiescenes waren niet zo goed als gewoonlijk vond ik. Enfin, ik heb ze al (veel) beter gezien van deze regisseur... Robert Patrick is wel de b-acteur bij uitstek! Ik zien hem geweldig graag bezig (hij heeft o.a. een soort charisma dat me wel aanspreekt).

Een vrij goeie middenmoot.

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Voor wie een aktiefilm zoekt die op een vermakelijk wijze speelt met het thema wraak en een gezonde dosis gestilleerde vuurregens van kogels weet naar het scherm te brengen , is dit een aanrader. Roberts speelt z'n rol met verve.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Een leuke actiefilm met een standaard verhaal. Maar wie let daar nou op. De actiescenes waren top en de film was weer lekker explosief. Robert Patrick (Terminator 2) kon er weer iets moois van maken. Ook oogt deze film een beetje op een roadmovie.

Actieliefhebbers kunnen zich hiermee wel vermaken.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Ben een verwoed grabbelbakfilm verzamelaar, maar kijk ze zelden. Vanochtend besloot ik een uitzondering te maken voor deze film, waarin Robert Patrick (jeugdheld door Terminator 2, Cop Land en X-Files) met een handgun op de DVD hoes staat die hij in de film nooit gebruikt?! Hmmm.

Het is een aaneenrijging van clichés waarbij het echt verbluffend is dat je hiermee in de jaren '90 gewoon weg kwam. Leuke feature op de DVD is de trailer, waar werkelijk ALLE actiescènes en ontploffingen in zitten, ze hebben gewoon alle (afgezaagde) dialoog weggelaten...

avatar van dvd-me

dvd-me

ik persoonlijk vond hem erg slecht en slecht geacteerd jammer van de film.. had hem de 1e keer overigens na 25 min al uitgezet.

avatar van eavymetal

eavymetal

dvd-me schreef:

Echt slecht vind ik de film niet, maar een topper is hij ook niet.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Stond als beter in mijn geheugen dan een herziening hiervan uitwees. Een redelijke actiefilm over een man die wraak wilt omdat zijn gezin is vermoord. Maar tegelijkertijd ook een standaard wraak actiefilm zoals er al vele gemaakt zijn. Toch is de film redelijk als geheel, deels te danken aan de rol van Robert Patrick. Hij acteert nog naar behoren, maar vooral de badguys waren erg droevig in hun rollen. De film bevat helaas iets minder vaart dan ik dacht en de actiescènes waren slechts redelijk. Het is dus in tweede instantie toch wat minder goed bevallen.

avatar van frans123

frans123

Wat een rommel. Onthutsend slechte B film , met waardeloze acteurs. Het is terug in de tijd waarin we deze rommel gewoon slikte ; als het maar bewoog,....Die boeven weten niet 1 man te raken ,maar 1 man wel tien. Prachtig die vrouwen met dat urenlang geföhnde haar, auto's die nog echt auto's waren.....Toen die vent met die grote gun voor koudvuur ontploffingen zorgde heb ik m maar afgezet.

En dan de onlogica ;ze hebben het op hem voorzien, doodden zijn vrouw em kinderen in zijn huis..en wat doet hij...hij gaat terug naar zijn huis ,in zijn eentje, zonder bewaking...Tja. Dan vraag je om 0.5*

O...Mick Fleetwood..?? Van Fleetwood Mac??