Genre: Misdaad / Drama
Geregisseerd door: Damian Chapa
Met onder meer: Damian Chapa, Sal Lopez en Emilio Rivera
4,7 (801)
Plot El Padrino
Manny is een succesvolle drugsdealer. Zijn zoon Kilo treedt in zijn voetsporen, maar belandt in de gevangenis. Daar weet Kilo zijn imperium uit te breiden en zijn macht groeit gestaag. Wanneer hij voor een corrupte politicus iemand vermoordt wordt hij eerder vrij gelaten, maar nu zit de FBI hem op de hielen.
Kilo
Paul Fisch
Lars
Gov. Lancaster
PaulieWalnuts
Il Padrino = Godfather toch?? Is dat geen schending van de naam of wat dan ook.
gewoon nog steeds een coole film
en Jennifer Tilly ( sabeva) is zo master
Driver_hhg
Ik denk dat ik deze zo ga kijken. Staat al maanden in de kast, maar ik kan me er niet van overtuigen dat deze echt dope is. Hopelijk heb ik het dan ook gruwelijk mis en dat ik mezelf voor de kop sla dat ik 'm niet eerder heb bekeken.
Er is ook een deel 2.
Er is ook een deel 2.
wat ???
Gish
Matig acteerwerk, slecht camerwerk en wel heel simpel uitgewerkt.
Ik meen zelfs 1 keer een microfoon in beeld te hebben gezien.
DE doodsteek voor elke film!
En toch is ie wel leuk om naar te kijken. Lekker over the top met allerlei B-acteurs in bijrollen. Heb me wel vermaakt.

veron35
Hier komt een deel 2 van uit. Voor alle duidelijkheid, hij is er nog niet.
Metalfist
Fantastisch! Ben zeker een van de weinigen die dit goed nieuws vind
Leland Palmer
Fantastisch! Ben zeker een van de weinigen die dit goed nieuws vind
Ik vond deze film anders ook wel te pruimen hoor
veron35
Vreemd genoeg heb ik me ontzettend vermaakt. Ondanks dat dit veel beter uitgewerkt had kunnen worden kan ik het niet over mijn hard verkrijgen om hier geen 4 voor te geven. Top entertainment met je vertand op 0. Begin meer Blood in Blood out, Daarna meer Blow en op het laatst meer Scarface. Geen slechte kombinatie. Wat wel opviel is de verwijzing naar Blood in Blood out als grandpapi zegt: 'Blood is Blood, in or out.'. Ik heb me beter zitten vermaken dan met Blood in Blood out.
Ik kijk uit naar deel 2. Die zal over een maand of 6/7 wel voor een euro of 3 te koop zijn.
Reticulated
Werkelijk om te lachen deze film, die Damian Chapa vind ik zo slecht acteren. Vooral als ie aan het schieten is.
Hij wil te moeilijk zijn maar hij doet het weer te moeilijk zodat het nergens op slaat.
troep!
Schiedammer
Echt een waardeloze film die met zijn twee uur een ramp is om te kijken. Werkelijk alles is slecht. Verhaal slaat nergens op en is dom en goedkoop uitgewerkt (als je het verhaal moet geloven dan kan de grootste debiel nog baas van de maffia worden). Er zitten ook een tal van onwaarschijnlijkheden in. Alles gaat wel heel makkelijk ( bv gevangenis ). Beeldkwaliteit op dvd was slecht en het geluid was nog slechter. Voor mij is de film zeker niet meer waard dan 0,5*.
desteven007
Il Padrino = Godfather toch?? Is dat geen schending van de naam of wat dan ook.
Zijkant DVD staat : The epic story of the rise and fall of the Latino Godfather: El Padrino.
Emilio Santos
Ik heb naar een uur kijken deze film afgezet. Ik vind het echt een zeer slechte film!
Rebel80
Wel, imo als je van dit genre houdt is het best een toffe film om naar te kijken.
Zeker een toffe film het heeft gewoon wat goeds
Iron Maiden
Haha, toen Damian Chapa, verkleed als agent, die bodyguard neerschoot en hij van het balkon viel zag je duidelijk zo'n grote mat om hem op te vangen.
T-5RRRR
Ben heel erg benieuwd wat deze film mij (waarschijnlijk) vanavond gaat brengen , gezien de stemmen zo enorm uiteen lopen kwa meningen en sterren......ik kom er nog op terug.....
T-5RRRR
Tja...ik heb hem gezien , tis een beetje een B-film , maar heb wel moeten lachen om (vooral) de mensen die er in deze film rondlopen , van negers van 3 meter lang en 3 meter breed tot een vrouw die echt een heel bizarre stem heeft en het gedrag daarbij ook......het gaat eigenlijk gewoon helemaal nergens over.....
Maar goed....toch heb ik me niet verveeld....dus op zich kan ik hem best wel oke noemen....
Ik geef hem toch een sterretje of 3.
schaper
een beetje B film! Ik zie in deze film een aantal goede acteurs rondlopen, maar dat deze zich voor deze prul lenen. Vreselijke film, en dan die iritante rotstem van die drugsdealster. Niet meer over hebben,
the-hague-pride
opzich wel aardige film, hou wel van dit soort
alleen jammer dat het een flink a-team gehalte had
heel veel was zo simpel en aan de neppe kant
naar mijn mening hadden ze hier wel een hele goeie film van kunnen maken
MarkFish
Nou, ik hou van dit genre. Enorm, maar dat woog ditmaal niet op tegen de slechte kwaliteit van de film. Slecht acteerwerk, niet origineel, voorspelbaar verhaal, B-film.
Nelusje
Wat is er nou nog origineel aan een cartel leider? Het is een zogezegd waargebeurd verhaal, je kan het niet nog heftiger maken dan dat het al is. Misschien is het acteerwerk niet het beste wat we hebben gezien, maar dat maakt het enigszins wel echt. Geen topper, maar zeker leuk om het verhaal te zien.
moviemafketel
- 19752 berichten
Sloeg kant nog wal deze film. Chapa moet niet ineens denken dat hij kan acteren of kan regisseren. Blood in blood out was gewoon een goede film, maar El Padrino is werkelijk 1 van de slechtste films die ik ooit heb gezien. De teksten zijn lachwekkend, Jennifer Tilly tenenkrommend, belachelijk gecast, sex met de kleding nog aan, bloedzakjes die alsnog opengaan terwijl er 5 seconde daarvoor geschoten is, geluid van een geweer dat doorgaat terwijl er niet meer geschoten wordt etc.etc. Chapi is meer een Sjappie, toch geen baas, kom op zeg. Omdat blood in blood out toen best aansloeg, hoef je toch niet een amateuristische remake te maken. En dan dat zijverhaaltje van die kindermoordenaar die er even ingeschreven is om een reden te bedenken dat Chapi en kornuiten uit de cel kunnen komen, VERSCHRIKKELIJK!
Nee dit was dan de misser van mijn aankopen bij de dvd-kraam op Koninginnedag. Lekker laten liggen, hoe goedkoop ook.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song