• 9.378.285 stemmen

Met onder meer: Armand Assante

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Dot.Kill

"You're dying to watch."

Een onschuldige man zit vastgebonden op een stoel met een pistool tegen zijn hoofd gericht. Een videocamera neemt de beelden op. Een klok tikt af? 3,2,1? BAM! Een wrede moord en het is allemaal te zien op internet. Een voor een worden er op een afschuwelijke manier executies verricht door een seriemoordenaar en is het live te volgen op internet. De bevolking is geschokt, maar tegelijkertijd ook gefascineerd door de moorden. De afslachtingen worden door miljoenen mensen bekeken. NYPD agent Charlie Daines krijgt de opdracht de gevaarlijke gek op te sporen en te vermoorden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Det. Charlie Daines

Safri

dat wel

avatar van eerdekes

eerdekes

Maar door zo'n louter onbekende cast voor mij !!

Zal hij waarschijnlijk niet scoren

avatar van citybird

citybird

trailer: Dot.Kill

avatar van WB

WB

Geen gekke trailer! Ben benieuwd naar de film zelf!

Klinkt inderdaad goed en de trailer belooft wat. Ik kan bijna niet wachten om de film te zien. En wat betreft de onbekende acteurs:

Armand Assante is zeer goede acteur en kan dit karretje wel trekken denk ik zo.

avatar van Diesel

Diesel

Vind de trailer alles behalve bijzonder.

avatar van sinneke

sinneke

Ik hou wel van dit soort films. Ga deze binnenkort ook zeker kijken!

avatar van SaintOfKillers

SaintOfKillers

Vreemd. Dot.Kill is de titel en als alternatieve titel zou ie Digital Killer heten. En op IMDb staat Digital Jesus als alternatief. En ik zag net de film en daar komt dan weer Digital Reaper in de begincredits. Hmm.

De film zelf was wel OK trouwens .

avatar van Film Pegasus

Goeie actiefilm maar ook niet meer. Ik had meer verwacht van het verhaal, maar de verhaallijn gaat meer naar de agent zelf dan naar de moordzaak die hij leidt. Gelukkig is Armand Assante een goeie acteur zodat het toch nog de moeite wordt. 3 sterren

avatar van Delric

Delric

De film viel me flink tegen, met dit verhaal hadden ze veel meer kunnen doen, hij wordt nooit echt spannend, en op een gegeven moment zelfs vervelend als het constant maar om die hoestende kerel draait. ook einde erg zwak en voorspelbaar.

avatar van Smith

Smith

De film heeft me geen moment echt kunnen boeien. Had veel meer uit gehaald kunnen worden. Geef m anderhalve ster

avatar van janusjanus

janusjanus

Redelijk goede film, had er niets van verwacht maar hij viel me absoluut niet tegen, goede rol van Assante...

avatar van Purmerend

Purmerend

21 stemmen op moviemeter en maar 39 op imdb.com.

avatar van Jennifer

Jennifer

De trailer ziet er goed uit! Mijn soort film... ga ik zeker kijken

avatar van Thorak

Thorak

Niet erg bijzonder maar wel een aardig tijdverdrijf.
Verhaal is knap voorspelbaar zeker na het zien van de hoes.

De film deed me heel erg denken aan het net wat beter uitgewerkte "The card player"

Al met al niet erg verveeld deze anderhalf uur maar het had net even beter uitgewerkt kunnen worden.

avatar van royj

royj

Ik vond hem beter dan dat ik had verwacht. Het had inderdaad allemaal net iets beter gekund, maar in de bios heb ik naar slechtere films gekeken.

Het einde was wat ik er van verwachtte, je zag het een en ander al aankomen, maar de film zelf is best oke.

avatar van NKyou

NKyou

Wat een ongelooflijk slechte film. Ik zat er echt helemaal klaar voor om te gaan genieten van wat ouderwets speurwerk en een detective die daar druk mee bezig is. Niets, helemaal NIETS van dit al... Je ziet hem alleen maar hoesten en de zaak wordt gewoon helemaal niet behandeld. Het is per toeval dat de goede man er (na een ongelooflijk te voorspellen plotwending) er achter komt en uiteraard zijn naam (op weer zo'n vage manier) weer gezuiverd wordt.

avatar van Quentin

Quentin

Assante is goed, productie is ook meer dan aardig alleen jammer van het flauwe verhaaltje en de matige bijrollen. 2*

avatar van trico

trico

tja ik had er meer van verwacht, verhaal is namelijk goed , maar niet goed verfilmd

avatar van stephansteef

stephansteef

Dit vond ik echt niks, de hele film door dat nep hoestje van die vent. Hoewel het verhaal goed kan zijn want het is origineel. Wat het geworden is is meer een B film...

jammer....

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Ik vond het verhaal goed en origineel bedacht. De uitwerking was wat minder. Had gedacht een spannende thriller te zien. Speciaal 's avonds in een donkere kamer met me beamer gekeken. Vond er eigenlijk niks spannends aan, zonde, had een goeie thriller kunnen zijn.

3* voor het verhaal

avatar van aleksa

aleksa

een matige tot redelijke film. Het verhaal is aan de ene kant origineel (moorden via het internet te zien), aan de andere kant een standaard "seriemoordenaar-politieagent" filmpje met weinig diepgang. Het einde zag je al aankomen....

2.5* voor de originaliteit.

avatar van pjutter

pjutter

echt een heel erg slechte film, met zeer slechte acteurs (met als dieptepunt de politiecommisaris, die alleen maar fuck kon zeggen)

heel erg domme karakters.

en niet te vergeten een heel iritant kut kuchtje dat je de hele film moet aanhoren.

waarom ging die eikel niet ff naar de dokter toe?

1.5* voor de moeite en een semi-origineel verhaal, wat volgens mij alleen maar een rip-off is van Saw / bone collector achtige films

avatar van mokum1980

mokum1980

Wat een bagger zooi deze film had er best veel van verwacht na het zien van de trailer maar sluit me aan bij de mening van pjutter en wist binnen 20 minuten het hele verhaal al ik geef hem 1,5 ster voor de moeite van een origineel verhaal.

avatar van juuljuul

juuljuul

leuke film,, maar waarom probeerde hij zijn leven niet te redden in het einde, hij het toch best wel kunnen redden naar mijn inziens.

avatar van RyanB

RyanB

pjutter schreef:

heel erg domme karakters.

waarom ging die eikel niet ff naar de dokter toe?

Je hebt gelijk ik vind hem ook niet goed. je zag niks van de moorden. ik geeft deze film ook 1.5*

avatar van The Oceanic Six

Clichematig filmpje met teveel B prestaties op gebied van acteren en verhaal. Maar echt slecht was ie niet hoor.

avatar van Thijvij

Thijvij

Hij keek lekker weg, dus maar een mooie voldoende.

avatar van guylopez93

guylopez93

matige film

had er veel meer van verwacht. De moorden waren op zich nog wel bruut gedaan alleen was het niet bepaalt origineel en waren de acteerprestaties ook niet echt bepaald goed