• 9.370.105 stemmen

Everything Put Together (2000)

Geregisseerd door: Marc Forster

Met onder meer: Radha Mitchell, Megan Mullally en Catherine Lloyd Burns

Plot Everything Put Together

Angie's perfecte wereld wordt een nachtmerrie wanneer haar baby één dag na de geboorte sterft. Zonder vrienden die haar kunnen helpen en met een huwelijk dat op instorten staat, raakt ze in een depressie. Ze kan maar niet accepteren dat haar kind dood is en wordt langzaam gek.

avatar van snake1689

heb em net gesien ik vond het een super film

waarom dan niet gestemd?

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Klinkt goed, wil hem graag zien

avatar van mrklm

mrklm

Zeer indringend psychologisch drama, volledig digitaal gefilmd. Angie [Radha Mitchell] en een aantal van haar vriendinnen zijn allemaal kort na elkaar zwanger geworden. Wanneer Angies zoontje kort na diens geboorte sterft, gaat Angie door een persoonlijke hel die verergerd wordt door het feit dat haar vriendinnen - mede door Angies irrationele gedrag - het contact met haar verbreken. Mitchell excelleert in de complexe hoofdrol en regisseur Marc Foster - die later grote successen zou boeken met o.a. Monster's Ball en The Kite Runner - gebruikt de digitale techniek om je als kijker mee te nemen in de psyche van de hoofdpersoon die haar verlies probeert te verwerken ondanks dat ze steeds op keiharde wijze wordt geconfronteerd met haar verlies. Veel momenten die je niet snel vergeet - waaronder een bezoek aan het mortuarium - en een bitter, maar veelzeggend slot maken dit tot een aanrader.