• 9.370.379 stemmen

Genre: Drama / Horror

Geregisseerd door: David Carson

Met onder meer: Angela Bettis, Kandyse McClure en Patricia Clarkson

Plot Carrie

"If only they knew she had the power."

Carrie White is een verlegen meisje dat door iedereen wordt gepest. Na een vernederend incident in de doucheruimte straft Carrie's gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje heeft medelijden met Carrie en overtuigt haar vriend Tommy om met haar naar het schoolbal te gaan. Maar Carrie mag niet mee van haar strenge moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en als blijkt dat haar klasgenoten tijdens het bal wraak willen nemen, laat ze haar duistere kant zien.

Carrie White

Margaret White

Miss Desjarden

Christine Hargenson

Billy Nolan

Norma Watson

Helen Shyres

Zegt de ene studiobaas tegen de andere:

"Hmm, we hebben poen nodig."

- "Geen probleem joh, we draaien gewoon een remake van een klassieker. De jeugd kijkt toch geen oude films, dus dat merken ze nooit."

avatar van U-96

U-96

• 2062 stemmen

bioscoopzaal schreef:

Zegt de ene studiobaas tegen de andere:

"Hmm, we hebben poen nodig."

Vreselijk vind ik dat. Dat is gewoon puur misbruik van klassieke films. Ik heb de originele Carrie nog niet helemaal gezien, maar remakes maken van films die gewoon goed zijn...

bioscoopzaal

Inderdaad, een drama zonder einde. En het zijn vooral de horror-klassiekers die eraan moeten geloven:

Psycho, The Texas Chain Saw Massacre, Dawn of the Dead, The Haunting ... en nu Carrie weer.

Triest hoor.

avatar van EmDee

EmDee

Dit is idd te zielig voor woorden.

avatar van starbright boy

En dan is 't nog een tv-film ook. De oude uitzenden kan toch ook?

avatar van U-96

U-96

• 2062 stemmen

't zal ook leuk zijn voor Stephen King.

Alsof Carrie 2 al niet genoeg was

avatar van Violet-Oi!

Violet-Oi!

aaaaah nee!!! dit meen je niet!

Jeesus jong, dat dit zomaar mag he!

Afstraffen die handel!!:(

avatar van FisherKing

FisherKing

Ik snap het verhaaltje bij de film niet. Is Carrie gymlerares ?

bioscoopzaal

Nee hoor, ze is gewoon studente. Het origineel nooit gezien?

avatar van Justice4All

Justice4All

Wanneer komt dit uit in NED. of is het al uit?

avatar van SSeagal

SSeagal

Zucht......weer een remake

avatar van Jes

Jes

euhhmm...heeft iemand hem al gezien? misschien is ie wel heel goed??

avatar van Wouter

Ze konden blijkbaar niet eens een originele poster bedenken....

avatar van Wouter

Zeg heren Webmasters, is het niet een idee om bij films als deze bij de inhoud te zetten dat het om een remake gaat en meteen te linken naar het origineel?

avatar van Jordy

Jordy

Nee ik denk dat we het hier qua info maar bij moeten laten. Er valt wel meer interessants over een film te melden (schrijvers, muziek, meer acteurs, link naar trailers, ...).

Maar goed, daar hebben we de imdb-link voor.

avatar van Jes

Jes

moet dat bloed voorstellen?

avatar van Justice4All

Justice4All

Jes schreef:

moet dat bloed voorstellen?

Lijkt wel Pippo de Clown

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Voor het eerst dat ik hier van hoor. Dacht even dat het om een parodie ging. Iemand enig idee of dit enige kwaliteit heeft?

avatar van T.S.S.A.

T.S.S.A.

Welke mongool gaat er nou een remake maken van zo'n goeie film, en kijk als je dan wat orgineels aan bijvoorbeeld de hoes of het verhaal maar dit is echt te erg voor woorden ik denk wel dat ik hem ga kijken want ik wil oowk wel weer eens lachen

avatar van Seentje

Seentje

haha echt lomp! Ik heb een 2 gegeven omdat ik moest lachen om de overdreven efecten. Met dat ze ongesteld werd.. zoveel bloed leek wel alsof iemand vermoord werd.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

Het moet een stomme film zijn, want een film opnieuw maken... dat is SUPER LOMP! zoiets lomps heb ik nog nooit meegemaakt, ik heb hem dan wel niet gezien, maar, het is gewoon niet leuk voor de orginele Brian DePalma film! Na! & voor Sissy Spacek, Amy Irving, William Katt, P.J. Soles, John Travolta, Nancy Allen enzo is het ook niet leuk! Lijkt me zoo erg slecht, dat ik hem niet ga kijken! Ik geef daarom nu ook maar een 0,5! Na!

avatar van EmDee

EmDee

Regan_Robbie24 schreef:

ik heb hem dan wel niet gezien,

Lijkt me zoo erg slecht, dat ik hem niet ga kijken!

Ik geef daarom nu ook maar een 0,5!

Euh?

avatar van mikey

mikey

Maar misschien is hij wel heel goed?

Stem verwijderd. Dit is nu al de tweede keer. Bij een volgende keer wordt je account geblokkeerd.

avatar van donnie darko

donnie darko

ik weet niet, he, maar is dit niet de poster van de film van brian de palma. Anders lijkt Angela Bettis wel verdacht veel op Sissy in haar jonge jaren. Het kan natuurlijk wel, maar ik dacht dat ik deze poster al eens heb gezien op de film van brian de palma.

avatar van donnie darko

donnie darko

ik vind eigenlijk dat deze poster meer past bij de film. Hier zie je ook meer aan dat het een andere is, en dat hij waarschijnlijk ook slechter is.

avatar van -Priscilla-

-Priscilla-

Nothing will ever beat the originals......

avatar van Niriath

Niriath

Oh-mijn-god! Ik bedoel maar, mocht je hem nog niet gezien hebben: vergelijk de orginele poster en deze poster met elkaar je je krijgt een idee van hoe slecht de film zelf ook is, vergeleken met het orgineel!!!

En de badkamer scene, ik heb medelijden met degene die zóveel bloed verliest als ze ongesteld is.

Dat er überhaupt toestemming voor is gegeven om een remake te maken.

1 woord: Blegh!