Genre: Drama / Horror
Geregisseerd door: David Carson
Met onder meer: Angela Bettis, Kandyse McClure en Patricia Clarkson
Plot Carrie
"If only they knew she had the power."
Carrie White is een verlegen meisje dat door iedereen wordt gepest. Na een vernederend incident in de doucheruimte straft Carrie's gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje heeft medelijden met Carrie en overtuigt haar vriend Tommy om met haar naar het schoolbal te gaan. Maar Carrie mag niet mee van haar strenge moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en als blijkt dat haar klasgenoten tijdens het bal wraak willen nemen, laat ze haar duistere kant zien.
Carrie White
Norma Watson
Helen Shyres
Tina Blake
Zegt de ene studiobaas tegen de andere:
"Hmm, we hebben poen nodig."
- "Geen probleem joh, we draaien gewoon een remake van een klassieker. De jeugd kijkt toch geen oude films, dus dat merken ze nooit."
U-96
- 2062 stemmen
Zegt de ene studiobaas tegen de andere:
"Hmm, we hebben poen nodig."
Vreselijk vind ik dat. Dat is gewoon puur misbruik van klassieke films. Ik heb de originele Carrie nog niet helemaal gezien, maar remakes maken van films die gewoon goed zijn...
bioscoopzaal
Inderdaad, een drama zonder einde. En het zijn vooral de horror-klassiekers die eraan moeten geloven:
Psycho, The Texas Chain Saw Massacre, Dawn of the Dead, The Haunting ... en nu Carrie weer.
Triest hoor.
En dan is 't nog een tv-film ook. De oude uitzenden kan toch ook?
Violet-Oi!
aaaaah nee!!! dit meen je niet!
Jeesus jong, dat dit zomaar mag he!
Afstraffen die handel!!:(
FisherKing
Ik snap het verhaaltje bij de film niet. Is Carrie gymlerares ?
bioscoopzaal
Nee hoor, ze is gewoon studente. Het origineel nooit gezien?
Zeg heren Webmasters, is het niet een idee om bij films als deze bij de inhoud te zetten dat het om een remake gaat en meteen te linken naar het origineel?
Jordy
Nee ik denk dat we het hier qua info maar bij moeten laten. Er valt wel meer interessants over een film te melden (schrijvers, muziek, meer acteurs, link naar trailers, ...).
Maar goed, daar hebben we de imdb-link voor.
Justice4All
moet dat bloed voorstellen?
Chainsaw
Voor het eerst dat ik hier van hoor. Dacht even dat het om een parodie ging. Iemand enig idee of dit enige kwaliteit heeft?
T.S.S.A.
Welke mongool gaat er nou een remake maken van zo'n goeie film, en kijk als je dan wat orgineels aan bijvoorbeeld de hoes of het verhaal maar dit is echt te erg voor woorden ik denk wel dat ik hem ga kijken want ik wil oowk wel weer eens lachen
Seentje
haha echt lomp! Ik heb een 2 gegeven omdat ik moest lachen om de overdreven efecten. Met dat ze ongesteld werd.. zoveel bloed leek wel alsof iemand vermoord werd.
Regan_Robbie24
Het moet een stomme film zijn, want een film opnieuw maken... dat is SUPER LOMP! zoiets lomps heb ik nog nooit meegemaakt, ik heb hem dan wel niet gezien, maar, het is gewoon niet leuk voor de orginele Brian DePalma film! Na! & voor Sissy Spacek, Amy Irving, William Katt, P.J. Soles, John Travolta, Nancy Allen enzo is het ook niet leuk! Lijkt me zoo erg slecht, dat ik hem niet ga kijken! Ik geef daarom nu ook maar een 0,5! Na!
EmDee
ik heb hem dan wel niet gezien,
Lijkt me zoo erg slecht, dat ik hem niet ga kijken!
Ik geef daarom nu ook maar een 0,5!
Euh?
Stem verwijderd. Dit is nu al de tweede keer. Bij een volgende keer wordt je account geblokkeerd.
donnie darko
ik weet niet, he, maar is dit niet de poster van de film van brian de palma. Anders lijkt Angela Bettis wel verdacht veel op Sissy in haar jonge jaren. Het kan natuurlijk wel, maar ik dacht dat ik deze poster al eens heb gezien op de film van brian de palma.
donnie darko
ik vind eigenlijk dat deze poster meer past bij de film. Hier zie je ook meer aan dat het een andere is, en dat hij waarschijnlijk ook slechter is.
Niriath
Oh-mijn-god! Ik bedoel maar, mocht je hem nog niet gezien hebben: vergelijk de orginele poster en deze poster met elkaar je je krijgt een idee van hoe slecht de film zelf ook is, vergeleken met het orgineel!!!
En de badkamer scene, ik heb medelijden met degene die zóveel bloed verliest als ze ongesteld is.
Dat er überhaupt toestemming voor is gegeven om een remake te maken.
1 woord: Blegh!

Cujo
Horror / Thriller, 1983

The Dark Half
Horror / Mystery, 1993
gebaseerd op boekbecoming an adultpuberteithysteriatelekinesismiddelbare schoolpestenremakesurrealismeprommeerderjarig wordenreligiearsoncrueltyragecrucifixbible quoteextrasensory perception arrogancezealotbigot abusive motherrepressiontv pilotmenarchebimbo