• 9.372.531 stemmen

Genre: Sciencefiction / Actie

Geregisseerd door: Richard Pepin

Met onder meer: Don Wilson, Stacie Foster en Tony Burton

Plot Cyber-Tracker 2

Politiekapitein Eric Phillips werkt nauw samen met de Cybertrackers, de half-mensen en half-robots die door niets of niemand te verslaan zijn. Zij redden hem reeds meermaals het leven en hielpen hem en zijn team dikwijls hun slag thuishalen. Erics vrouw Connie heeft het niet zo begrepen op de Cybertrackers. Zij werkt hard als journaliste en is dagelijks in de nieuwsbulletins te bewonderen. Op een ochtend zet Eric de TV aan om te zien hoe zijn vrouw de gouverneur interviewt, maar hij krijgt een heel ander scenario te zien. Hij moet met lede ogen toekijken hoe zijn vrouw in een soort van trance de gouverneur voor de camera neerschiet.

avatar van djelle

djelle

Deze sequel heeft haast identiek dezelfde ingredienten om geslaagd entertainment te zijn als zijn voorganger: Vette actie, speciaal sfeertje, lekker onderhoudend, coole tracker(s), spectaculaire beelden enz... Het is in zijn geheel misschien wel ietsje minder dan het eerste deel, maar toch een van de weinige vervolgen die de fans niet (of verre van zelfs) teleurstellen.

Een stevige 3,5* voor deze leuke actieprent.

avatar van Diesel

Diesel

Heb de film niet gezien maar één ding is zeker: Don Wilson sucks!

avatar van Locutus

Locutus

Onwijs slechte film. Muziek van de Terminator gejat. Slecht verhaal. Slechte grappen. Slechte SFX. 1* voor de actie.

Mmmh ze gebruikte geknipte delen uit CB 1

Maar deze is ook best wel te pruimen hoor.

1,0

HO 1,0 nee.

Hij bevatte meer actie(komt ineens in me op)dan de eerste deel.

dus 2,0

sinterklaas

Het is wel lastig om te stemmen op dit soort films, ze worden steeds beter als je ze voor de tweede keer kijkt.

Verhoogt naar een dikke 3,5*

avatar van Mescaline

Mescaline

Iets wat ik niet veel zeg over een opvolger maar.. zeker net zo goed als het eerste deel..

Jammer van een paar geknipte stukjes gelukkig bleef het bij een paar kleine stukjes..

Actie was zeker net zo vermakelijk als het eerste deel en ook in deze film weer mijn grote complimenten voor het mooi en duidelijk in beeld brengen van de stunts..

Net zo goed als deel 1 zeker weer een 4,5 sterren waard en zeker wel verdiend!.

Geen derde deel van zo tezien... is jammer .

avatar van Phantasm

Phantasm

Ik vind deze toch net ietsje beter dan het eerste deel ,meer aktie, onderhoudend, prima vermaak.

avatar van PEN15

PEN15

John Kassir doet hier nog aan mee. O.a. de inspreker van de geniale stem van de cyptkeeper in de jaren '90 Tales from the crypt series.

Ik heb cyber tracker wel eens gezien toen ik het ergens bij cadeau kreeg. In een tijd dat ik nog niet te lang stilstond bij het feit dat de filmwereld verzadigt is met amateuristische regisseurs met no-budgets, had ik verwacht dat deze wel redelijk zou zijn. Die tageline "The ultimate Killing Machine of the future has arrived..", daar was toch echt niets van waar. Dat pak was belachelijk en je kreeg die robot ook nauwelijks te zien.

Als ik zo alle lofzang hier lees, zou ik hem nog eens moeten zien. Echter geen haar op mijn hoofd die daar aan denkt, ik vond hem de eerste keer al een 0,5 waard. Het is echt een wonder dat ik die titel nog heb achterhaald. Het is normaal gesproken zo'n film die je binnen nanosecondes al vergeet. Slappe titel blijft nou bij het grote publiek ook niet echt hangen.

avatar van RuudC

RuudC

Gek… Dit is nu geen typische sequel die je verwacht na een redelijk rampzalige film. Het zit in de natuur van regisseurs om je vooral maar niets aan te trekken van kritiek, laat staan kritiekpunten te verwerken en zelfs progressie te boeken. Dit betekent niet dat Cybertracker 2 nu een briljante film is. Nee, eigenlijk verre van zelfs. Het grote verschil is in elk geval de veel betere actie en het veel professionelere camerawerk. Cybertracker 2 oogt niet vanaf de eerste seconde als een goedkope B-film.

En daarom verbaast het me dat de sequel zowel hier als op IMDB lager scoort. Zijn alle haters er maar van uit gegaan dat na een slecht deel een, deel twee automatisch slechter moet zijn en uit voorzorg maar gestemd? De middelen bij Cybertracker 2 zijn duidelijk beter en dat heeft absoluut zijn uitwerking gehad op de crew. Die hebben gewoon meer bloed, zweet en tranen gegeven. Voeg meer explosies, achtervolgingen en afwisseling toe aan de film, en je hebt een aardige omschrijving van deze film. Het valt de makers niet echt te vergeven dat ze uitgebreid hebben afgekeken van Terminator. Je zou het ze bijna kwalijk nemen dat hier een terminator het opneemt tegen een superieure teminatrix. De film was in elk geval vermakelijk, en dat is veel meer dan ik er van verwacht had.

avatar van ipman-99

ipman-99

"Welcome to the next generation of terror ... ." ... " !!!

Vermakelijke Sf-Actiefilm (sequel) !!! Heerlijk B-entertainment in de traditie van "Robocop", "Terminator" en co ... !

Deze film bied vermaak en entertaint volop ! Het camerawerk was echt opvallend mooi en onze B 'geur' ging af en toe

naar een A 'geur' ! We moeten inderdaad niet altijd liggen zeiken over A of B ..., want beiden vermaken me tot in de kist !

IK wil gewoon zeggen dat deze film zeker niet moet onderdoen voor zijn voorganger, laat staan voor andere in zijn genre !

Ik kan zo genieten (ook) van dit soort films ... de film kende heerlijke actie en explosies !

Heerlijke gevechten en vuurgevechten ! Je ziet dat sommige scènes zijn geinspireerd door "The Terminator",

maar wat kan me dat schelen ... hij vermaakt !

avatar van ipman-99

ipman-99

Dat we meesterwerken en dit soort films ook kunnen smaken is een feit !

Je kan bv een 4 op 5 geven aan een meesterwerk ! Je kan ook een 4 op 5 geven aan dit soort genre

films ... maar telkens kan je beiden films niet vergelijken ondanks mss het zelfde cijfer 4 !

Maar andere aspecten maken het dan dat je tot een 4 komt !

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Cyber-tracker deel 2 met weer Don Wilson in de hoofdrol, deze film is aanzienlijk beter dan deel 1.

Een beter verhaal, meer explosies, achtervolgingen met auto's en heel veel schietpartijen!

De hele film zit vol actie waarin het in het 1e deel een beetje ontbrak.

We zien in deze film ook meer robots.

al met al dus zeer vermakelijk en deze krijgt van mij 3 sterren, jammer dat ze nu gestopt zijn, gelukkig hebben we nog Cyborg cop net zo'n soort film.

avatar van jipt

jipt

Oppervlakkige schietfilm, maar met genoeg ontploffingen om het leuk te houden. En ook het sfeertje is lekker fout. Die Don blijft helaas wel een zoutzak. 3*