• 9.377.374 stemmen

Met onder meer: Tobias Schenke, Axel Stein en Luise Helm

Gesproken taal: Duits

Plot Harte Jungs

"Come on, go ahead!"

Florian is een normale jongen met een uitzonderlijk interesse voor meisjes en seks. Helaas is hij op zijn vijftiende nog steeds maagd, en samen met zijn beste vriend Red Bull wil hij zeker voor zijn zestiende verjaardag van zijn maagdelijkheid af zijn.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van ThaNick

ThaNick

Redelijke film, maar helaas low-budget en ingesproken in het engels.. ziet er heel nep uit.

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Niet ingesproken, maar gedubd in het Engels ... en da's nog veel erger

avatar van speedy23

speedy23

De ontluikende seksualiteit van de jongeren wordt grappig én met goede humor vertolkt. Geef deze prent een redelijk budget en een goeie regisseur en je ligt onder de bank van het lachen...

avatar van Soeperman87

Soeperman87

0,5 sterren voor deze film.

Als ze de film gewoon in het Duits hadden gelaten, had deze film toch wel 2 sterren van me gehad.

Zonde, dood zonde!

avatar van Yule Log

Yule Log

De nasynchronisatie is redelijk gelijk. Op de dvd was overigens geen keuze voor taal mogelijk. Zo'n goedkope versie..

Hij liep halverwege ook nog vast, maar de film was zo grappig dat we net zolang geprutst hebben dat we hem af konden kijken.

Qua acteren ziet het er trouwens prima uit. Niks nep. Geen supermodellen, ook wel prettig om eens te zien.

Prima puberale humor. Heerlijk gelachen.

avatar van Frank V

Frank V

Leuke film, maar dan moet je 'm wel in het Duits bekijken! De Nederlandse DVD. met enkel een in het Engels nagesynchroniseerde track, is waardeloos. Die moet je niet kopen, ook al kost hij nog geen vijf euro.

Ook het vervolg, Knallharte Jungs, is goed, maar ook deze moet je in het Duits zien, dus laat de Nederlandse DVD maar lekker in de winkel liggen.

avatar van Zelva

Zelva

'k Denk dat ik hem ook in het Duits niet meer waard zal vinden.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Een vijftienjarige jongen die voor zijn 16e verjaardag wil neuken. Dat zou in Amerika niet kunnen. Daar spelen 25-jarige acteurs 18-jarige tieners die hetzelfde willen, maar dan niet voor hun 16e verjaardag, maar voor de 'prom'.

American Pie dus.

Maar Amerikanen zijn een beetje preuts.

avatar van Chrissie84

Chrissie84

Om te huilen....

avatar van dalez

dalez

Wat een gezwets; Dit is een heerlijk flauwe film. Heb hem vaak genoeg met maten gezien. De eerste reacties zijn meteen van Hue, wat k*t (vooral wetend dat het een Duitse film is, en vanwege het geluid). Vervolgens hebben ze het zelf niet door en liggen ze regelmatig op de grond van het lachen. En naderhand geven ze gewoon toe dat deze film toch wel een hoog vermakelijk gehalte bevat. Ants in the pants is gewoon de Duitse "American Pie" alleen is dit veel realistischer omdat je jezelf (toen je 15/16 was) beter met de hoofdrolspelers kan associeren dan in Amerikaanse films het geval is (sterk opgemerkt door captain pervert)

Lekkere film ****

en halve ster vanwege de onderwaardering, waardoor de film verkeerd in beeld gebracht is, daarom geef ik ****1/2

avatar van chester

chester

echt een domme flauwe film :S

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Totaal geen zak aan. En te bedenken dat ik deel 1 & 2 nog op DVD heb gekocht ook

1,0

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Oh wee, dit is de eerste film waar ik een naamgenoot tegenkom in de hoofdrol.

En wat voor één dan nog..

avatar van SX-SuperFly

SX-SuperFly

Weet iemand hoe die soundtrack heet? Op het laatst? Dat nummer dat RedBull en Florian 'zingen'. Ik kan em nergens op google vinden! Ze zingen 'Nür mir zwei' geloof ik...

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Goedkope low budget film uit duitsland. moet eerlijk zeggen dat als je je verstand op nul zet en de film over je heen laat komen, dat het dan toch wel een leuke film is

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Vooral het eerste half uur heb ik me kapot gelachen, geweldig leuk concept als je met een paar vrienden kijkt. Helaas een engelse versie gezien, niet normaal zo beroerd... en het acteerwerk was sowieso niet hoogstaand. 2*

avatar van juztin

juztin

slechste film die ik de laatste tijd heb gezien

avatar van seanpuffy

seanpuffy

redelijke film

ik vind het alleen spijtig dat het in het engels is maja ik vond hem niet in het duits:( misschien zou hij dan nog meer punten gekregen hebben.

ik vind wel het stemmetje cool:)

avatar van Horrordude

Horrordude

Ik heb me anders dood gelaggen hoor...

Die dikke vriend speelt trouwens ook in Snow Fever zie ik net

avatar van Exploitation

Exploitation

Humor om te huilen.....maar niet van het lachen.... 0,5*

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Nog nooit van de film gehoord, maar in de cinematheek viel mijn oog op deze film. Op de hoes stond met grote letters: groot succes, door ruim 2.000.000 bezoekers in België en Duitsland bezocht. Zoiets heeft toch nog een grote aantrekkingskracht op mij. Vooral ook omdat het een komedie betrof.

Maar populariteit, blijkt dus weer eens geen voorbode te zijn voor een kwalitatief goede film. Ach, ik houd nog wel van een flauwe film op zijn tijd. Als je zegt dat deze film uit de VS. komt zou iedereen het zo geloven. De film is Engels gedubt en bevat eigenlijk alleen maar clichés zoals je ze al veel vaker bent tegengekomen in Amerikaanse films als: American Pie. Veel slapstick momenten, waarbij personen tegen een paal aan lopen of struikelen. En ouders die sexuele voorlichting geven en er wat omheen draaien. Tel daarbij de vele gesprekken tussen de hoofdpersoon en zijn gereedschap op en je weet wat voor een niveau de film nastreeft. En dan stoor ik mij nog geen eens aan het wel erg voorspelbare verhaal. Ongetwijfeld voer voor kinderen uit de doelgroep 12-14 jr.

Verder slecht acteerwerk van met name de hoofdpersoon, bijna constant trekt hij een gezicht alsof hij terminaal is. Vertwijfeling uitbeelden okè, maar niet constant dezelfde blik opzetten.

Op zich heb ik mij wel vermaakt, maar voor mensen die niet houden van highschoolkomedies moet dit een regelrechte ramp zijn. Nou, heb ik qua komedies wel slechtere dingen gezien. Gelukkig is deze film niet alleen maar een verzameling aan weirde, onsamenhangende en onfunctionele/ongrappige karikaturen. Soms, kon ik er wel om lachen, vooral het middenstuk was grappig. Met name de scène met de pashokjes. Het was wel allemaal gerycyclede humor. 2,5*

avatar van maaikee

maaikee

Vreselijk slechte film, wist me geen moment te boeien. Ik ben ook volledig kwijt waar het nou éigenlijk over ging. Acteerwerk is slecht, en de nasynchonistie is om je dood aan te ergeren. Nee, ik vond het werkelijk níks.

avatar van Frank.

Frank.

Een van de slechtste films die ik ooit gezien heb.

Heb geen één keer moeten lachen, een waardeloze film.

avatar van montoyaruler

montoyaruler

met het gevoel van een american pie ga ik deze film in.. en na een uurtje weet je zeker dat het meer lijkt op een educatieve biologiefilm die gewoon slecht is. het enige leuke zijn de oneliners van de piemel

avatar van 606

slap aftreksel en weinig goede humor acteerwerk slecht

1,5 ster

avatar van Frankeermachine

Frankeermachine

Voor de grap met smurfin geef ik 2 sterren.

avatar van paffy

paffy

zelfs bij de engelse versie met slechte voice-overs kon ik nog lachen

avatar van Ant

Ant

Ik heb hem ook voice over gekeken. Best wel grappige scenes erin. Leuk voor als je je verveelt.

avatar van Horrorizer

Horrorizer

Jaja gesynchroniseerd of niet. Er zitten best wel grappige momenten in deze film.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Deel 1 + Deel 2 samen voor €3- in onze supermarkt. Dus het zal wel niet veel waard zijn.