• 9.371.113 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Mark Myers

Met onder meer: Mark Myers, Shane Cunningham, Sean Menard

Plot Delivery

Mark Myers doet aan stand-upcomedy, maar hij wordt ook vader. Hij besluit hierover een documentaire te maken. Samen met bevriende cabaretiers onderzoekt hij de hilariteit en angst voor het vaderschap. Maar de documentaire krijgt een grimmiger karakter als ze erachter komen dat een van hun vaders aan kanker lijdt.

Inhoudsloos.

Docu die eigenlijk nergens op gebaseerd is. De regisseur staat op het punt om vader te worden, worstelt wat met z'n gevoelens en besluit dan maar een film te maken. Wat random joligheid met z'n vrienden dient als basis voor de opzet: terwijl vrouwlief zwanger is trekken 4 kerels er op uit om een stand-up routine op poten te zetten.

In zijn eigen hoofd zal het allemaal wel erg logisch geklonken hebben, maar het punt ontging mij een beetje. Of het moest dan toch allemaal om de titel draaien, geweldige woordspelen hoor! Wie echter wat wil te weten komen over het stand-up wereldje komt bedrogen uit. En heel veel wordt er ook niet verteld over de hoofdpersoon. Maar da's dan nog het minst erge uiteraard.

Er komen af en toe een paar bekende stand-up grapjassen aan het woord, de routines zijn uiteindelijk niet grappig en de kleine wordt geboren. Of is dat misschien een spoiler? Nee, vervelend amateurproject dat nergens weet te boeien. Wat bezielt een Netflix om iets als dit aan te kopen vraag ik me af.