• 9.371.727 stemmen

Sinbad of the Seven Seas (1989)

Avontuur / Fantasy | 93 minuten

Genre: Avontuur / Fantasy

Oorsprong: Verenigde Staten / Italië

Geregisseerd door: Enzo G. Castellari

Met onder meer: Lou Ferrigno, Roland Wybenga en Yehuda Efroni

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot Sinbad of the Seven Seas

"He must conquer evil on land and at sea!"

Sinbad moet vijf magische stenen zien te vinden om de stad Basra te bevrijden van een vloek die is uitgesproken door een slechte tovenaar. Hij reist hiervoor naar het eiland van de Amazones, waar hij bijna gevangen wordt genomen door de koningin. Hij moet tegen spooksoldaten strijden op het eiland van de dood en uiteindelijk zelfs vechten tegen zijn dubbelganger.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Quentin

Quentin

"A doomed Cannon production, originally planned as a four hour TV series. Cannon went bankrupt and the film was scrapped. Later, Director Luigi Cozzi (CONTAMINATION) was brought in to finish some special effects and film (pointless) bookend scenes of a mother (Nicolodi) reading her daughter a story about Sinbad."

avatar van Aapje81

Aapje81

Een van mijn lievelingsfilms toen ik klein was. Het is natuurlijk een prul van jewelste maar ik heb zo vaak genoten van deze film dat ik hem gewoon niet af kan kraken. Hulde aan Lou Ferrigno

avatar van blackwolves

blackwolves

is dat Sinbad of hercules ? dat is toch niet echt een serieuze film te noemen. ik heb hem graag zien spelen in de films hercules maar deze film speelt hij toch naar mijn mening toch een belachelijke roll en dit is meer een komedie.sorry hoor Lou maar die vind ik niet echt een goede film. want hij lijkt ook toch wel meer op een 3de film van hercules moest het niet zijn dat het uit Arabian komt en eigenlijk meer een sprookje is uit de verhalen van 1000 en een nacht. Sinbad films zie ik ook graag maar deze neen