• 9.370.364 stemmen

Miracle Landing (1990)

Geregisseerd door: Dick Lowry

Met onder meer: Connie Sellecca, Wayne Rogers en Ana Alicia

Plot Miracle Landing

1988. Een Hawaiaans vliegtuig vertrekt voor een routinevlucht naar één van de eilanden. Op 24.000 voet wordt een gedeelte van het dak van het vliegtuig weggeblazen. De bemanning moet voorkomen dat de hele gebeurtenis op een ramp uitdraait.

Mimi Tompkins

Gail Kornberg

Cindy Thomas

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Heb van deze film een documentaire gezien op NGC, dus denk al dat ik weet wat er gaat gebeuren. Ben benield hoe ze dat in een film verwerkt hebben. Dus, zometeen dan maar ff kijken:D

avatar van ichi

ichi

Doe VHS-hoes beloofde de TV-film Heat Wave, maar er zat blijkbaar een andere tape in - Miracle Landing. Ik was te lui om op stop te drukken, dus de hele bende maar gezien. Begint als een Baywatch-episode, maar het wordt interessanter als het dak eraf is. Paar bekende koppen (James Cromwell en Matt 'Lloyd Braun' McCoy) en herinneringen aan Airplane! houden de moed erin. Meer dan een 2.5 kan ik er niet van maken. De synth-score is van Mark Snow (X-Files).