• 9.372.468 stemmen

Met onder meer: Forest Whitaker, Sherilyn Fenn en Sharon Stone

Gesproken taal: Duits en Engels

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Diary of a Hitman

"Nothing personal. Just business"

Dekker wordt door Al Zidzyk, een vertegenwoordiger van een religieuze sekte, ingehuurd om diens vrouw en haar baby te vermoorden. Dekker vindt het van het begin af aan een afschuwelijke opdracht, maar heeft het geld nodig. Hij slaagt erin Jains appartement binnen te komen, maar telkens als hij wil toeslaan, wordt hij door iets of iemand onderbroken. Als hij uiteindelijk toch kans ziet om zijn opdracht uit te voeren, neemt de situatie een verrassende wending.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van xenne

xenne

opvallend weinig stemmen voor dit toch aardig fimpje... 't verhaal is nogal mager & voorspelbaar, maar dat wordt gecompenseerd door sterke rollen van Whitaker & de mooie Fenn. voor Sharon Stone hoef je niet te kijken, ze heeft maar een klein rolletje..... 3

avatar van Tarkus

Tarkus

Deze film dateert voor de grote doorbraak van Forest Whitaker, en gelukkig voor hem heeft hij later betere filmkeuzes gemaakt, want deze prent is een totale ramp.

Ik vind aan deze film niets goed, het verhaal is bijzonder zwak, de regie is niets waard, en ook de rollen (ondanks hun talent) stellen weinig voor.

Naast Forest Whtaker en Sherilyn Fenn, staan ook Sharon Stone en James Belushi op de hoes, maar wellicht alleen om de verkoop de hoogte in te jagen, ze komen beiden amper in beeld.

Omdat ik hier een stem moet geven, dan een halve ster, 0 had beter gepast geweest.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Inderdaad maar een vervelend kijkstukje. Forest Whitaker moet een harde huurmoordenaar spelen, maar in de film lijkt het wel een amateur.

avatar van chucknorris

chucknorris

• 1905 stemmen

Uit de 5 voor 5 bak getrokken... Beter kunnen laten liggen. Was namelijk in alle opzichten een slechte film vond ik. Slecht geacteerd, slechte dialogen, geen spanning, geen humor. Geen idee wat de bedoeling was van deze film.

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

Herbekeken, maar net als de eerste keer, gene plezier aan beleefd.

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Waarom zou je zo'n slechte film twee keer willen bekijken? Deze film gaat al snel ten onder aan slechte dialogen en een vreemdsoortige humor die hier totaal niet in lijkt te passen. De rol van Whitaker is om te bespuwen. Een hitman met een geweten krijgt een laatste job, het vermoorden van een jonge vrouw en een baby. Klinkt spannend maar dat is het niet.

avatar van Phantasm

Phantasm

Film waar totaal geen spanning in zit, het wordt steeds vervelender om naar te kijken.