• 9.371.611 stemmen

Ooru Naito Rongu 2: Sanji (1995)

Drama / Horror | 68 minuten

Genre: Drama / Horror

Alternatieve titels: All Night Long 2: Atrocity / オールナイトロング2

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Katsuya Matsumura

Met onder meer: Masashi Endô, Ryoka Yuzuki en Masahito Takahashi

Gesproken taal: Japans

Plot Ooru Naito Rongu 2: Sanji

Tijdens de zomervakantie wordt de wereldvreemde scholier Shinichi voortdurend belaagd door een bende agressieve homoseksuelen, die enkel gespecialiseerd lijken te zijn in afpersing, moord en verkrachting. De uiteindelijke afrekening tussen Shinichi en de leider van de bende eindigt in een ongekend bloedbad.

avatar van Hemdale

Hemdale

De slechtste in de All Night Long trilogie naar mijn mening... alleen een bende van gewelddadige homoseksuelen slaat al nergens op.

avatar van otherfool

otherfool

Zeer matigjes in al zijn facetten. Delen 1 en 3 heb ik nog niet gezien, maar ik denk dat ik het maar bij dit ene deel ga laten (voorlopig toch zeker). Bevreemdend, bizar en onnozel verhaal in feite...

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

"Shit. School starts tomorrow."

Beste film-moment ooit

avatar van james_cameron

Het middelste deel van een nihilistische trilogie, over een verlegen scholier die voortdurend wordt belaagd door een bende agressieve homoseksuelen. Het onwaarschijnlijke uitgangspunt resulteert in een steeds verder escalerende reeks nare toestanden, eindigend in een verontrustend bloedbad. Inhoudelijk en op technisch vlak heeft de film weinig om het lijf, al worden de vele vernederingen en gewelddadigheden wel overtuigend in beeld gebracht. Ik sla de andere twee delen maar over. Gekke jongens, die japanners.