• 9.370.399 stemmen

Jiltuneun Naui Him (2002)

Drama / Romantiek | 124 minuten

Genre: Drama / Romantiek

Alternatieve titels: Jealousy Is My Middle Name / 질투는 나의 힘

Oorsprong: Zuid-Korea

Geregisseerd door: Chan-ok Park

Met onder meer: Park Hae-il, Bae Jong-ok en Moon Sung-Keun

Gesproken taal: Koreaans

Plot Jiltuneun Naui Him

Nadat zijn vriendin het heeft uitgemaakt, solliciteert de 27-jarige, verlegen Won-Sang op een nederige functie bij een tijdschrift, in het volle bewustzijn dat de hoofdredacteur, een charmante man-van-de-wereld, degene is die zijn vriendin heeft ingepikt - en ook al snel weer heeft afgedankt. Het lijkt erop dat Won-Sang uit is op wraak. Maar vreemd genoeg lijkt hij het goed met zijn baas te kunnen vinden, zelfs wanneer die ook nog nietsvermoedend Won-Sangs nieuwe liefde, een stoere fotografe annex dierenarts, voor zich opeist.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Lee Won-sang

avatar van lodi

lodi

En morgen op tv...

avatar van starbright boy

Boeiend uitgangspunt + Aziatische film + Succesvol langs festivals (o.a. Tiger Award) = Behoorlijke verwachtingen.

Helaas vond ik het allemaal erg vlak, oninteressant, saai en zeurderig.

avatar van sydney

sydney

lodi schreef:

En morgen op tv...

En vandaag weer...

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Het is gewoon een goede en prachtige film, maar kan me voorstellen dat de jeugd hem langdradig en saai vindt want die willen aktie/vechten zien en dan moet je lekker een andere film gaan bekijken, niet elke koreaanse film is zoals bijv Old boy.

avatar van Mochizuki Rokuro

Mochizuki Rokuro

Ricochan38 schreef:

Zo, starbright boy! Dit compliment kun je in je zak steken, je behoort nog tot de jeugd!!!

avatar van starbright boy

Kijk, dat maakt mijn dag weer goed! Nu snel een van die actiefilms die ik zo goed vind (ahum) opzetten.