• 9.373.012 stemmen

Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure (2003)

Animatie / Familie | 59 minuten

Genre: Animatie / Familie

Alternatieve titel: Baby Looney Tunes Vrolijk Paasfeest

Geregisseerd door: Michael Hack

Met onder meer: June Foray

Plot Baby Looney Tunes: Eggs-traordinary Adventure

Baby Looney Tunes is een film over toen de bekende Looney Tunes karakters, waaronder Bugs Bunny, nog klein waren. Samen beleven ze de grootste, gekste, coolste avonturen.

Granny (stemrol)

Bugs Bunny / Daffy Duck / Tweety Bird (stemrol)

Tasmanian Devil (stemrol)

Sylvester (stemrol)

Lola Bunny (stemrol)

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Ik kan deze film niet op IMDB vinden (alleen de series) en meestal zijn zij er toch vrij vroeg bij. DUS?

Hmmm, vreemd. Toch hebben ze het hier over een film: http://www.dvdtoons.com/news/288

Kapp, da's toch een heel andere titel en plaatje? (had ik tegen visje ook al gezegd, maar ja..)

avatar van Yekezzez

Yekezzez

Dan is het een film gebaseerd op een serie die nooit in nederland is uitgebracht en dus ook maar de vraag is of wij in nederland die ooit te zien krijgen. (Ik zit er ook niet echt op te wachten )

kos schreef:

Ok. Dan pas ik de titel wel aan. Ik zag de link pas na het toevoegen.

avatar van Timmieboy

Timmieboy

ik kreeg de film gratis bij looney tunes back in action.

er zitten ook 2 filmpjes en liedjes bij.

ik vind het een beetje kinderachtig.

avatar van Dirigent

Dirigent

Wat zijn ze schattig als Baby de Looney Tunes en zelfs hier lukt het hen om mij met een grote big smile naar te kijken dus een hele schattige en leuke film waar de kleintjes misschien wel fan van worden als ze hem zien.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Wat zijn de Looney Tunes nog schattig als Baby, Echt een genot om te mogen zien vooral leuk om met Pasen te kijken (Natuurlijk) en zoals Dirigent al zei voor de kleintjes is dit echt een aanrader maar ik zelf ? Mwah .... Leuk om een keer te bekijken maar niet al te vaak meer.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

Ben 't voledig met TommyKonijn eens.

leuk filmpje voor de jeugd.

vooral tazz is schattig

2.5***

avatar van _tunes_

_tunes_

K'heb altijd de looney tunes films bewonderd. Deze was erg leuk en schattig. Jammer dat er geen stukje kwam met baby Wile e. en Roadrunnner.

avatar van Moviefreak95

Moviefreak95

Natuurlijk echt geen goede film maar wel vind ik het een feit dat we dit soort films ook wat voor de kleinere gasten moeten beoordelen vandaar niet een heel laag cijfer bovendien vind ik de figuren eigenlijk best wel schattig getekend .

avatar van kaydegreef

kaydegreef

De eerste 30 minuten vond ik nogal saai, er gebeurde nogal weinig in. Maar de laatste 25 minuten maken veel goed(wanneer de baby's op zoek gaan naar de paashaas ). Dat deel was echt leuk en soms best grappig.

Al bij al best een leuk en vermakelijk filmpje, maar de afleveringen van de serie zijn toch wat beter.

avatar van Dk2008

Dk2008

Eigenlijk meer een kinderfilm dan een familiefilm, al heb ik zelf de Engelse versie bekeken met Nederlandse ondertitels.

Ik heb die Tazz altijd al zo'n irritant figuur gevonden, dus dat hakt er al gelijk in. Vooral de eerste helft met dat drukke gedoe, al zullen kinderen dat juist weer leuk vinden. De tweede helft is trouwens een stuk beter.

De liedjes zijn zoals gewoonlijk ook weer om met dubbele snelheid af te kijken.

Verder is het een leuk idee, om de bekende Looney Tunes figuren in één film bij elkaar te brengen. Wat een suffertje is Bugs hier, terwijl het later toch een heel slim konijn is geworden.

Wordt hier in gegaan op de Paashaas, hetzelfde geldt natuurlijk ook wel voor Sinterklaas en de Kerstman, en misschien nog wel meer.

Stemmetjes zijn ook niet meer zo goed als die oudere films, maar het kan er wel mee door, al deed Mel Blanc dat veel beter. Visueel is de film wel grappig. 2.0.