• 9.505.268 stemmen

The End of Oak Street (2026)

Sciencefiction / Mystery | 99 minuten

Genre: Sciencefiction / Mystery

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada / Australië

Geregisseerd door: David Robert Mitchell

Met onder meer: Anne Hathaway, Ewan McGregor en Maisy Stella

Gesproken taal: Engels en Duits

Releasedatum: 13 augustus 2026

Plot The End of Oak Street

"Where goes the neighborhood."

Een stel woont in de jaren 80 op Flowervale Street en bemerkt lichte veranderingen in hun buurt. Na een hevige onweersbui ontwaken ze, samen met hun kinderen en buren, in de prehistorie. Voortaan moeten ze dinosaurussen tot hun buren rekenen. Terwijl ze hun nieuwe realiteit pogen te overleven, zoeken ze een manier om weer thuis te raken.

avatar van Kondoro

Kondoro

"Holy shit, they're doing it!"

Mijn vriendin is een enorme dinosaurus-fan, dus dan kun je eigenlijk niet om deze film heen hé. En dit was de tweede film van onze date-dag, nadat ik haar mee heb gesleurd naar de nieuwe Spider-Man film. Ik heb me echt wel vermaakt met deze Sci-Fi en het was het bioscoopbezoekje meer dan waard, die VUE pas van ons komt echt tot zijn recht met dit soort dagen! Een leuke en frisse kijk op een dinofilm, waar ik me met vlagen ook ontzettend geirriteerd heb.

De film doet echt wel veel goed hoor, de CGI vond ik gewoon echt wel fijn en er zit voldoende actie in. Het verhaal is leuk, maar na een tijdje wat simpel. De film scoort gewoon niet zijn punten dankzij fouten door de regisseur. Mitchell heeft zoveel domme dialogen in de film zitten, waar ik mij echt aan kon ergeren. Het feit dat je jezelf gaat voorstellen wanneer je juist op de vlucht bent (om toch even een paar minuten BUITEN rust te nemen, alsof er niets aan de hand is) was onder andere zo'n moment, ik kon daar echt niet met de kop bij.

Maar, wat ik zei; het kijkt allemaal best leuk weg hoor. De CGI is top, en het is gewoon precies wat je van een Sci-Fi verwacht. Met als kers op de taart; mijn buurvrouw in de bioscoop vroeg zich aan het einde oprecht af of de film waargebeurd was, en daar hebben mijn vriendin en ik smakelijk de slappe lach door gekregen...

avatar van Basto

Basto

David Robert Mitchell wordt wat mij betreft veel te weinig genoemd als een van de grote filmtalenten van zijn generatie. Voor mij hoort hij zonder twijfel thuis in het rijtje van Ari Aster, Robert Eggers en Damien Chazelle.

Vaak schetst hij een op het oog normale samenleving (It Follows, Under the Silver Lake), waarin onderhuids iets niet helemaal lijkt te kloppen. Ook hier neemt hij daar uitgebreid de tijd voor. De aanloop is wat langer, maar je voelt voortdurend dat er iets staat te gebeuren — tenminste, als je de film zoals ik volledig blind ingaat. Later zag ik dat de sommige posters eigenlijk al veel te veel verklappen.

Maar als het eenmaal losgaat, verandert er ook meteen een hoop. En word je eindelijk getrakteerd op een leuke variant op Jurassic Park, waarbij de dino’s tenminste wél regelmatig beet hebben.

De charmante cast, de fijne humor en het cinematografische vakmanschap van Mitchell maken het geheel af. Visueel zit het weer bijzonder sterk in elkaar en ook qua sfeer is het weer erg fijn.

Genoten!

avatar van SPEEDROCK

SPEEDROCK

Echt leuke en originele film! Goed gespeeld, mooi gemaakt met de jaren 80 setting, goed gefilmd en een fijne mix van humor, sf en thriller.

avatar van Shadowed

Shadowed

• 11913 berichten

Opvallend fijn werkje van regisseur David Robert Mitchell, die hier toch een onverwacht project mee aflevert. Hij vormt een naam die vooral zijn succes te danken heeft aan de wat apartere toonzettingen, maar The End of Oak Street is een gevalletje dat eerder grootsheid en veel budget omarmt. Fijn is dat Mitchell er goed in slaagt om de escalatie weer te geven die zo'n absurde situatie met zich meebrengt. Het effectieve camerawerk trekt je als kijker sterk naar het scherm en het primaire gezin acteert goed, wat enigszins de niet al te overtuigende computereffecten compenseert. Het is wellicht wat te gewoontjes om liefhebbers van deze regisseur aan boord te krijgen, maar het vermaakt goed en brengt toch iets extra's in vergelijking met de overige popcornfilms.

avatar van mrklm

mrklm

Om vage redenen belandt de woonwijk van de familie Platt anno 1982 midden in een prehistorische jungle. Vader [Ewan McGregor] en moeder [Anne Hathaway] stonden op het punt hun plannen om te scheiden te delen met hun zoon [Christian Convery] en dochter [Maisy Stella], maar moeten nu terugvallen op instinct en improvisatie om in leven te blijven. De omkering van de traditionele sekserollen in dit soort avonturenfilms is verfrissend, de mix van live-action en CGI middelmatig en Mitchell verzon een gemakzuchtige, onbevredigende ontknoping. Een typisch geval van een aardig basisgegeven dat onvoldoende is uigewerkt.

avatar van AniSter

AniSter

• 1975 stemmen

Een (uiteindelijk feelgood) familiefilm, maar zeker niet geschikt voor de kleintjes. Mooi sfeertje in het begin van de film; een beetje Spielberg- en een beetje Goonies-achtig. Maar als het eenmaal losgaat, dan wordt het allemaal iets minder helaas; een herhaling van (soms domme) zetten waarbij het einde geen verrassing was. Zowel de casting als de CGI was prima. Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Ste*

Ste*

• 2098 berichten

Heb me prima vermaakt, probleem is alleen dat het qua genre of eigenlijk vooral toon niet weet wat het wil zijn. De kills en dergelijke zijn behoorlijk grappig en niet serieus, waardoor de wel serieus en zielig bedoelde momenten eigenlijk helemaal niet werken.

Het deed me ook wat denken aan een soort vroege Spielberg-film (en een beetje Jumanji) wat het wel een leuk sfeertje gaf. Vond alleen Anne Hathaway niet geloofwaardig als een moeder uit de jaren '80. Die hadden niet zulk lang glad haar en kleedden zich niet als tiener, maar goed.

Ook leuk dat de dinosaurussen toch een beetje afwijken qua look (vooral omdat ze veren/vacht hebben) van de dinosaurussen die we inmiddels allemaal kennen uit de bekende films.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

"The End of Oak Street" Tja, wat moet je hier van zeggen. Het is inderdaad aardig popcorn voer en de film kijkt vrij lekker weg, maar eerlijk gezegd had ik er toch iets anders van verwacht. De vergelijking met de vroege Spielberg kan ik wel inkomen. Anna Hathaway zie ik altijd wel graag in films, Ewan McGregor ook wel alleen speelt hij hier zo'n lulletje rozenwater. Dat soort rollen ligt hem ook wel, maar ik zie hem toch liever in wat andere rollen. Zijn beste rol, of iig één van zijn beste rollen vind ik nog steeds in "Trainspotting".

Maar ik zie hier dat "The End of Oak Street" door sommige toch best een hoge waardering krijgt. Echt goed vind ik dit niet, maar zoals ik al zei, kijkt de film wel lekker weg. En om een keer gezien te hebben is niks mis mee, maar het is niet een film die ik in mijn persoonlijke film verzameling hoef te hebben. Wie weet dat ik er over een jaar of 10 wel weer een keer naar kijk, maar het zou ook zo maar kunnen zijn van niet.

avatar van Mondragon

Mondragon

Erg matig. Ze probeerden er een echt jaren 80 sausje overheen te gooien, waar je dmv een rustig begin de familie leert kennen. Iets wat ik heel erg mis bij films die tegenwoodig uitkomen. Meestal begint het meteen met actie. Maar dat wil niet zeggen dat dit goed gedaan was, vond het begin namelijk totaal niet interessant, haha. .

Rest vd film was heel erg matig, met 2 parende dino's als dieptepunt. Heb hem wel uitgekeken, dus daarom 2 sterren.

avatar van N00dles

N00dles

Misschien wel de slechtste jaren '80 imitatie in een film die ik ooit gezien heb; vrijwel geen enkel moment kreeg ik het idee dat het zich in 1982 afspeelde. De kapsels klopten niet, de zeitgeist was nergens terug te zien, wat dat betreft hadden de makers beter directe inspiratie kunnen opdoen met films als ET, Stand by Me of Nightmare on Elm Street. Zelfs Stranger Things had een betere 80's vibe dan dit.

Dat gezegd hebbende, voor het verhaal hebben ze wél goed gejat van 90's klassiekers als Jumanji en Jurassic Park; films die (in hun genres) tien keer beter waren dan dit.

The End of Oak Street is een vreemde eend in de bijt; soms is het komisch, dan weer dramatisch, dan weer avontuur/survival, maar het schiet op alle vlakken tekort; de opbouw en pacing zijn rommelig, de gevolgen van de calamiteit voelen kleinschalig aan en de reacties van buurtbewoners raar of afwezig. Sommige plotpunten worden aangestipt maar er wordt niets wezenlijks mee gedaan. Ik leefde totaal niet mee met de personages, want ze hebben amper persoonlijkheid.

Jammer dat Ewan McGregors personage heel de film een saaie daap bleef, hij maakte geen ontwikkeling door en ik vond zijn acteertalent weinig benut.

Leuke punten had de film ook wel: de verscheidenheid aan dino's die allemaal hun eigen gedragingen hadden, de cgi was prima, de schrikmomenten en hoe sommige mensen aan hun einde kwamen was soms (onbedoeld?) lachwekkend.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Wat een verassende en orginele film was dit
Heb het samen met mijn 2 zoontjes gekeken van 8 en 5 die met open mond hebben zitten kijken wat de film natuurlijk wel extra leuk maakt.

Film is ook best orgineel al is er wel wat gejat van Under the dome

avatar van schumacher

schumacher

Hoge scores maar die zijn en dat is natuurlijk maar mijn mening , maar toch wat te hoog.

Ik vond de film wat te druk en te vermoeiend.

Uiteraard moede uw verstand hier op 0 zetten maar dan nog , voor mij te druk en te vermoeiend al was het begin zeker goed.

Maar eenmaal die beesten er allemaal waren gaat het een beetje tever uit de bocht.

Toch een 3, niet dat de film slecht was ze maar ik had het beter verwacht.

avatar van max cady

max cady

Tja wat moet je hier nou mee? Ik vond vooral de jaren 80 sfeer erg leuk en nostalgisch. Het verhaal was flinterdun als dat er al wel was. Geforceerd. Leuk voor een keer ..

avatar van orbital

orbital

Kon hier ook niet zoveel mee, een soort Stranger Things meets Jurassic Parc ofzo? En beide zijn interessanter en beter dan dit.

avatar van joolstein

joolstein

Zeer middelmatige sf-avonturenfilm waar ik meer de oppervlakkige hand van producer J.J. Abrams in ziet dan dat van de regisseur. Het verbaast me om zo'n lauwe film te zien van een regisseur die juist begon op te vallen door speelsere films. Het lijkt aslof hij hier verhaaltechnisch niet zijn een eigen ding mocht doen. (terwijl nij het wel zelf schreef dus kan het mis hebben) Het uitgangspunt is trouwens helemaal niet slecht, maar de uitvoering van het verhaal is gewoon prut!

Op het visuele vlak is het net als de visuele effecten wel oké! De film lijkt grotendeels Spielberg te copycatten (op een paar splatter-sequenties na) met een (stoffige) familieavontuur vol tijdreizen, dinosaurussen en buitenwijken uit de jaren '80. Hoe vaak hadden ze niet door dat er een zware dinosaurus vlak achter hen zit?? De opening toont Oak Street, vol families en mensen, maar daarna zien we ze niet veel meer...het was ieder voor zich en samenwerken was enkel handig voor als het verhaal vastliep....?

De hoofdrolspelers...zijn onvindbaar...Ewan McGregor en Anne Hathaway (toch al grijze muis) zijn in de film omdat ze er gewoon moeten zijn, punt. Ohja en ze hadden twee kinderen...Dit gezin had ook wel een erg groot EO-gehalte. Je straat is naar een andere dimensie gekatapult, er lopen dino's rond die je zien als een snack en je grootste zorg is dat je op school niet bid...Nou dan weet je al... geen paradox is groot genoeg, want er komt een gelukkig einde...

avatar van APPEL68

APPEL68

Mager
aan het eind zie je mensen die ze gebeld zou hebben om weg te komen van ook oak street. Wanneer zou ze dat gedaan moeten hebben terwijl ze live de circel zag verdwijnen? Ze hadden zelfs geen stroom meer in het begin van de verdwijning

avatar van bolushapper

bolushapper

Dit was echt slecht.

B film voor kinderen met een paar "gruwlijkheden" er in.

Slecht geacteerd, was in 1982 een goed film geweest.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke avonturen sci fi film. Het verhaal is matig en kent flink wat plotgaten. De uitwerking is een stuk beter. Zeker het eerste gedeelte kent een spannende opbouw en is erg mysterieus. Jammer dat de plotbeschrijving al veel weggeeft. Qua sfeer zou dit gedeelte zo van een jaren 80 film van Spielberg kunnen zijn. Het tweede deel is iets minder maar door het prettige tempo en een aantal spannende scenes is het best vermakelijk, maar voelt wel sterk aan als een zwakke kopie uit een Jurassic Park film. Het gemakkelijke einde is enigszins teleurstellend. Het acteerwerk is van goed niveau met Hathaway die eruit springt. Visueel verder voldoende met prima dino's en verwante schepsels. Beter goed gejat dan... film. 3.5

avatar van Canon1967

Canon1967

Ik bewonderde Anne Hathaway om haar keuze van films.

Blijkbaar moet ik mijn mening grondig herzien. dat ze haar naam wil pinnen op dergelijk misbaksel is onbegrijpelijk. Hoe je een film kan maken die zo ongeloofwaardig en kwalitatief slecht is dat gaat mijn petje te boven.

Ik heb de moeite genomen om de eerste 20 minuten te bekijken, maar doorspoelde bij de eerste dino's door omdat de verveling en voorspelbaarheid zo groot waren dat ik liever opteerde om mijn tijd te besteden aan een goeie ouwe Laurel and Hardy.

Kwantiteit boven kwaliteit is hier zeker op zijn plaats.

avatar van Canon1967

Canon1967

Master Blaster schreef:
Wat een verassende en orginele film was dit

Film is ook best orgineel al is er wel wat gejat van Under the dome

Jouw recentie lijkt op een kind dat gelukkig is met een kapot stuk speelgoed....iets kritischer zijn zou geen kwaad kunnen....gelukkig kunnen jouw zoontjes nog geen recentie schrijven, want die zou ongetwijfeld niet zo positief zijn.
"best originele film"....wat een grap.

avatar van lang pee

lang pee

The Guardian:"dino-survival romp is more turkey than T-Rex". Wat dit is weet ik niet, ik merk dat vele het goed vinden, het is hen gegund.

Ik kon hiet niets mee. Zeer slappe hap, waarschijnlijk is dit inderdaad gemaakt om met kinderen te zien...

AI zegt gebrek aan duidelijke identiteit en deze keer geef ik hem gelijk....

avatar van Civillian Supreme

Civillian Supreme

Oke, even serieus! De reacties/recenties van een aantal mensen hier voelen net zo 'off' als de film zelf.

Laat ik voorop stellen dat ik hier best zin in had maar tijdens het kijken had ik echt zoiets van waar kijk ik naar?!!

En dan heb ik het niet eens over het absurde uitgangspunt, daar kan ik prima in meegaan. De uitvoering is toch echt het probleem. De ingrediënten voor een spannende film waren er maar werden niet of niet goed gebruikt.

De dino actie was inspiratieloos en nergens spannend.

Het acteerwerk tenenkrommend, net als een aantal dialogen.

Die ene kill kwam ook uit het niks vandaan en het voelde zo raar dat ik direct dacht dit gaan ze op een of andere manier rechtbreien. Einde was ook ruk.

Het had echt wel wat kunnen zijn maar dit was gewoon erg slecht, zelfs als dom vermaak. Alleen een kleuter beleeft hier nog wat plezier aan.

avatar van WB

WB

Ondanks dat de meningen behoorlijk verdeeld zijn over deze film, heb ik wel genoten van deze film. Het uitgangspunt was interessant, en wellicht dat het gebruik van dino's voor mij al een pluspunt is, maar de film keek gewoon lekker weg. Uiteraard zie ik ook dat het verhaal behoorlijk mager is, en dat de film zo zijn plotgaten kent, maar dat stoorde mij niet.

De dino's zagen er over het algemeen prima uit, met hier en daar duidelijke CGI, maar de diversiteit aan dino's hadden de overhand en zorgde voor de afwisseling. Hathaway speelt eigenlijk altijd goed en zij trok de film echt naar zich toe, waardoor McGregor een beetje naar de achtergrond schoof.

Het einde voelde voor mij wat simpel en inspiratieloos aan, maar kon deze film verder wel waarderen. Gewoon een leuke film, met spannende momenten, wat goed is voor een avondje vermaak.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 2069 berichten

Ik ben nu eenmaal helemaal dol op monsterfilms en het kat en muis spel wat er dan ontstaat, denk aan: Jaws, Alien, King Kong, Godzilla, Gremlins, Alligator, Meg, Moby Dick, Jurassic Park, The Blob, Anaconda, Eight legged freaks, etc.

Je hebt natuurlijk hele slechte films in dit genre (Sharknado) maar soms ook hele goede, (Piranha 2010)

Deze film vond ik dus op alle vlakken GEWELDIG! Wat een heerlijke actie/horror/sf film. De dino's zagen er prachtig uit. Er was veel spanning en soms wat humor. De muziek was prachtig. En Anna Hathaway is gewoon een top wijf!

De verassing van het jaar voor mij!!!

Sommige geven deze film een hele lage score, maar dan denk ik, 'je weet toch wel waar je naar gaat kijken'? Verwacht niet een diepgaand verhaal met ingewikkelde twists en nieuwe special effecten of iets van originaliteit. Gewoon een 'verstand op nul' film van zéér hoge kwaliteit. Steven Spielberg is er vast jaloers op.

avatar van imagic

imagic

Iets minder dan middelmatige film, we hebben het allemaal wel beter gezien en veruit het meeste is rechtstreeks gejat uit andere films en in een iets ander jasje gestoken. Uiteraard ook weer de vreselijk domme dingen die de hoofdrolspelers doen, er lopen dino's rond die iedereen aanvallen, dus laten we vooral naar een hond gaan zoeken, dat soort onzin. Dat brengt de film erg omlaag. Het einde is maar snel iets van gemaakt, wellicht was het budget op of zo ? De dino's zijn redelijk goed alleen de bewegingen zijn gewoon weer slecht af en toe.

avatar van james_cameron

Spielberg-achtige en door J.J. Abrams geproduceerde familiefilm met een aantal best schokkende scenes, over een natuurverschijnsel dat ervoor zorgt dat een hele woonwijk wordt verplaatst naar de prehistorie. De toon zit ergens tussen Gremlins en Back To The Future in, al wordt dat niveau nergens gehaald. Daar is het script te onevenwichtig en te weinig origineel voor, al heeft dit zeker zijn momenten. De degelijke cast en de uitstekende special effects tillen dit net boven de middelmaat uit.

avatar van Collins

Collins

Een film van regisseur en schrijver David Robert Mitchell die mij met It Follows (2014) en Under the Silver Lake (2018) veel plezier bezorgde. Met The End of Oak Street lukt hem dat in mindere mate. The End of Oak Street is geen bijzonder boeiende film. Geen film die iets eigens heeft. Er is niets waaraan je de hand van Mitchell zou kunnen herkennen. In tegenstelling tot ander werk van Mitchell is The End of Oak Street een ordinaire mainstreamfilm. Dat wil niet zeggen dat de film daarom slecht is. Dat wil alleen zeggen dat het een film is die op een breed publiek en puur op amusement is gericht.

Het uitgangspunt van de film klinkt trouwens best aangenaam. Over een treffen tussen mensen van nu en dinosauriërs. Weliswaar niet iets dat niet al eerder in een film langskwam, maar dat er dinosauriërs opduiken in een woonwijk in de jaren 80 klinkt in ieder geval spannend. De uitwerking van dit spannende gegeven valt nogal tegen. De kijker ziet gedurende anderhalf uur hoe dinosauriërs door een woonwijk stampen en hoe rennende mensen hun best doen om niet te worden opgegeten. Meer is het niet.

Op den duur wekken die repeterende taferelen wat milde irritatie op. Heel spannend wordt het niet. Heel verrassend is het ook niet. Geen idee in hoeverre de geldschieter die met een behoorlijk budget over de brug kwam, de bepalende factor in het brave en clichématige aanzien van de film is geweest. Gezien het saaie resultaat lijkt het me sterk dat Mitchell de vrije creatieve teugel heeft gehad. Ik hoop dat Mitchell voor zijn volgende film zijn creatieve zelf weer weet te vinden en weet door te drukken.

Het kijken naar The End of Oak street levert niet alleen kommer en kwel op. De film heeft ook sterke punten. De film heeft vaart en er gebeurt voldoende om te voorkomen dat de verveling intreedt. De weergave van de jaren 80 is een leuke en sfeervolle bijkomstigheid. Visueel biedt de film aardige opnamen van prehistorische beestjes. En tot slot is daar de cast die met prima acteerwerk je soms laat vergeten hoe plat de personages zijn vormgegeven en hoe weinig enerverend de film is.

The End of Oak street is geen slechte film. The End of Oak Otreet is gewoon de zoveelste film met een groot budget die je probeert te overdonderen met spanning en sensatie maar niets oorspronkelijks herbergt en in feite niet voor veel opwinding verantwoordelijk is.

Werkelijk geen idee wat de makers hiermee wilden.

Wat een kontverhaal. Niet grappig, niet spannend. Niks.

Zo'n film die je vroeger per ongeluk op VHS haalde als je niet meer wist wat je wilde zien en meteen spijt had.

avatar van Corcicus

Corcicus

De film is buitengewoon slecht geschreven, zeker de kinderen komen niet uit de verf. Bij sommige interacties moesten we zelfs luidop lachen omdat het script zo schabouwelijk was. Toch moet ik erkennen dat deze dinofilm beter was dan de meeste sequels van Jurassic Park. Niet in het minst door enkele totaal onverwachte gruwelbeelden op het scherm. Ik had me om onduidelijke redenen aan een soort familiefilm verwacht en fronste dan ook de wenkbrauwen toen de vader voor de ogen van zijn voltallige gezin op meedogenloze wijze verscheurd werd door een dinosaurus. Vol in beeld, eerst zijn been eraf en dan langzaam verorberd. Ongelooflijk. Ook kwam het als een verrassing dat die zoon te pletter viel en zijn been verbrijzelde bij de sprong van het dak naar het wormgat. De steekpartij op die slijmerige slang was eveneens pittig.

Maar wat echt bijna uniek en ronduit dark was, was het einde. Als ik het goed begrijp, belde de moeder, gespeeld door Anne Hathaway, zoveel mogelijk buren op om hen te redden, maar niet zichzelf of haar kinderen. Ze stal als het ware de vader uit die andere dimensie of uit het verleden van haar eigen gezin zodat zij vrolijk verderkon met haar huwelijk. Een versie van de moeder en de kinderen is dus wel richting de prehistorie gekatapulteerd, zonder vader als beschermheer en zonder buren en zonder enige waarschuwing, ja als voer voor de dinosaurussen. Ze doen het lijken op een happy end, want haar gezin is nog voltallig, maar ergens in de prehistorie worden een moeder en haar kinderen verscheurd door hongerige reptielen.

avatar van Thomas83

Thomas83

Dit zag er vanaf de eerste trailer al fantastisch uit. Het kan me niet schelen hoe onzinnig het uitgangspunt is, films waarin alledaagse families in een gevaarlijk avontuur terechtkomen werken gewoon. Het is de gouden formule waar Spielberg onder andere veel succes mee heeft gehad. Dat zijn werk deze film sterk heeft beïnvloed had niet duidelijker kunnen zijn. Dit is wel een wat luchtigere film dan Jurassic Park overigens, met nog best heel behoorlijke special effects en een mooie verscheidenheid aan dino's. Ik zou deze film verkiezen boven welk Jurassic Park-vervolg dan ook.

Uiteraard zit de film wel vol clichés, maar die zijn eerder als een warm bad hier. Dat kan ook gezegd worden van de lekker ouderwetse score. Je hebt niet zoveel scores meer die zo vrolijk avontuurlijk klinken. Dit is dom popcornvermaak op zijn best, met ook een paar verrassend bloederige momenten. En dat alles in een bescheiden anderhalf uur maar.

Het enige dat ik wel op de film aan te merken heb is het script. De personages zijn niet echt leuk en de gebeurtenissen zijn vrij standaard, met emotionele ontwikkelingen die niet helemaal bevredigend voelen op het einde, ondanks die vrij sterk gemaakte scène met de telefooncel. Niemand van de cast kan ook echt persoonlijkheid naar zijn rol brengen en Hathaway vond ik een beetje een miscast. Wat dat betreft is de film een beetje net-niet.

avatar van c.dragon

c.dragon

Corcicus schreef:

Welnee, zij en haar kinderen zijn gewoon teruggezet in de tijd en hun levens verlopen in een rechte lijn. Van hun zijn daarom geen 'dubbelgangers'. Wel van de vader en de bibliothecaresse. Een versie van de twee vaders/bibliothecaresses wordt gedood door de dino's en de dubbelgangers leven door in de nieuwe tijdlijn.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Wat een miskleun was me dit, zeer slecht acteerwerk, flutverhaal,...