• 9.441.357 stemmen

Alternatieve titels: Scary Movie 6 / Scary Movie VI

Geregisseerd door: Michael Tiddes

Met onder meer: Anna Faris, Chris Elliott en Regina Hall

Plot Scary Movie

Zesentwintig jaar nadat ze ontsnapten aan een bekende gemaskerde moordenaar, staan ​​de Core Four opnieuw in het vizier van de moordenaar. Cindy Campbel leidt nu een rustig leven maar is onzeker over haar veroudering. Ze ontdekt een mysterieus middel om weer jong te worden, maar de bijwerkingen zorgen voor totale chaos.

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1958 stemmen

Oud vertrouwde flauwigheid. Misschien in deze tijden de spiegel welke de VS wel kan gebruiken. De trailer laat waarschijnlijk al de 'beste' grappen zien, maar dan omarmen we deze film maar in het maatschappelijk belang.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Wel top dat ze de originele cast terug gehaald hebben (o.a. Anna Faris, Regina Hall en de Wayans brothers). The Substance en Terrifier worden o.a. gepersifleerd.

avatar van moviemike

moviemike

Trailer is nog wel redelijk grappig.

Desondanks dat heeft regisseur Michael Tiddes hier op MM nog geen enkele film gemaakt dat, op gebied van stemmen, ook maar een beetje in de buurt komt van de gemiddelde 2,5*

avatar van neighbourkiller

neighbourkiller

Nou wat verstand betreft laat ik het maar tot deel 4 berusten.en die staan ook daad werkelijk in de film collectie he.ik moet er eerlijk in zijn dat humor in combinatie met horror erg goed werkt voor mij.maar de feeling met het genre na deel 4 is mij ontgaan ook door ouder worden denk ik.afijn dan mag de nieuwe generatie de macht over nemen

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Niet één keer gelachen om de trailer. Best knap.

avatar van egelhunter

egelhunter

Manman wat hebben we destijds bij deel 1 gelachen in de bioscoop. Vrijdag gaan we met dezelfde vrienden er weer naartoe. Leuk 26 jaar later.

avatar van HearHear

HearHear

Heerlijk dit soort humor in de bioscoop!!

Verstand op nul en gaan

Dit had ik wel eens nodig, leuk avondje uit.

avatar van krosnicky

krosnicky

Hilarische film de 1ste helft werd er echt Joke na Joke na Joke op je af gevuurd

Mij persoonlijke top scary movie

1 Scary movie 2

2 Scary Movie

3 Scary Movie 2026

4 Scary Movie 4

5 Scary Movie V

6 Scary Movie 3

En als ik een tip mag geven bekijk 1st nog is 1 tot 4 dan begrijp je iedere referentie en kun je echt 100% van de film genieten

avatar van rep_robert

Normaal gesproken kan ik de parodiefilms en spoofs goed hebben. Vooral de ademruimte na het matige deel 5 (2013) kan goed werken. Zie de Naked Gun, maar ook een film die hier op de hak wordt genomen, the Final Destination, heeft veel baat gehad bij een adempauze.

Helaas is deze film pijnlijk ongrappig geworden. Heb een handvol aan keren moeten gniffelen. Maar daar blijft het bij en op een speelduur van anderhalf uur is dat gewoon te weinig. Veel seksgrappen, veel grappen over zwarten en veel parodie sketches tussendoor die telkens doodsloegen. Precies de reden waarom ik 3 en 4 ook leuker vind, omdat die andere regisseurs hadden (Zucker & Co).

Uiteindelijk was ik blij toen de aftiteling rolde, met nog een pijnlijk ongrappig toegift in de mid-credits die ik lopend op de trap moest aanschouwen.