• 9.448.408 stemmen

Releasedatum: 6 augustus 2026

• Bioscoop Vanaf vrijdag 3 juli in 3 bioscopen

Plot Saccharine

"What's eating you?"

De met liefdesverdriet kampende studente geneeskunde Hana neemt deel aan een nieuwe duistere rage. Om gewicht te verliezen is het de trend om menselijke asresten te consumeren. Sinds haar participatie wordt Hana gekweld door een uitgehongerde geest.

avatar van Seam

Seam

In Amerika al uit inmiddels. Fijn dat de omschrijving hier al meteen de helft van de film weggeeft...

Aardige film hoor, met vooral een goed uitgewerkte hoofdpersonage. Body horror is aardig met wat gemengde resultaten qua jumpscares. Climax is ook iets teveel van het goede helaas.

Ik denk dat net als het vorige werk van James, dit ook weer een film is die het net niet is. Zeker niet slecht en het probeert echt wel origineel te zijn, maar uiteindelijk is het helaas niet zo bijzonder.

Maar goed, ik steun graag de kleinere filmmakers.

avatar van joolstein

joolstein

Er zijn de afgelopen jaren een paar opvallende en prima films uitgekomen over het vrouwelijke ideaal, en wat vrouwen allemaal over hebebn voor deze 'schoonheidsnormen'. Dat we er de komende jaren meer zouden zien, was dus ook makkelijk te voorspellen! Helaas lijkt hier het verhaal van Natalie Erika James teveel halfslachtige op wat je al heb gezien, en weet het nooit helemaal waar het heen wil... Midori Francis doet het best goed als Hana, een eerstejaars geneeskundestudente die door lichaamsbeeldstoornis experimenteert met een wonderpil om af te vallen. Die werkt, dus...suprise...er is een addertje onder het gras? De film is ook meer een bovennatuurlijke horror dan een body horror en eerlijk gezegd vond ik het, door al die bijhorende genreclichés, ook niet geweldig. De gore is waarschijnlijk wel het beste in de film maar daarvan had ik gehoopt dat ze er wat meer uit hadden weten te halen. Eerlijk gezegd begon ik me eigen naar een tijdje ook te vervelen...Technisch gezien is het een redelijk acceptabele horrorfilm maar het is gewoon te lang, te bekend en te zoetsappig om beter te zijn.

avatar van schumacher

schumacher

Je moet ervoor zijn voor dit.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Wel mijn ding dit, weer geslaagd van Shudder.

avatar van Corcicus

Corcicus

Het spookt in Chinatown, maar helaas een 'draak' van een film, pun intended.