• 9.371.113 stemmen

Geregisseerd door: John Carney

Met onder meer: Cillian Murphy, Tricia Vessey en Stephen Rea

Gesproken taal: Engels en Iers

Plot On the Edge

"A joyride through sex, love, and other activities."

Een jongen probeert na de dood van zijn vader zelfmoord te plegen en komt terecht in een instituut waar nog andere suïcidale jongeren zitten. Een van hen wordt verliefd op hem.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Banjo

Banjo

• 2032 berichten

vertel even hoe deze film is aub!!

het verhaal klinkt goed !?

avatar van Pierre1

Pierre1

Net gekocht bij Tracks op Schiphol Plaza! Moet 'm nog kijken, dan zet ik gelijk neer hoe ik 'm vind

En even off-topic, ze hebben opeens op Schiphol bij Tracks bakken vol filmhuisfilms!!!!!!! Van Sous Le Sable, Hamlet, Lost Highway enz, tot tientallen Italiaanse films tot films met William Holden, Sophia Loren, klassiekers enz enz. Ik kon niet kiezen Prijzen €10,-/€15/€20,- Ik ga iig nog een keer kijken

avatar van Flipman

Flipman

Synopsis is cool! Cillian Murphy ook! Film lijkt me lache!!!

avatar van Summerlinda

Summerlinda

Zeker de moeite waard, mooi neergezet, alles behalve "lache" Flipman....

avatar van mikey

mikey

Teens in trouble met sentimenten en een vervelende hoofdpersoon.

avatar van wimnoot

wimnoot

Mooi! Echt typisch zo'n film waar ik van hou. Veel bekende acteurs, goed acteerwerk en prachtige accenten. Helaas hebben we de setting te vaak gezien, waarvan Girl Interrupted wel het meest bekend is. Geweldige soundtrack van regisseur Carney zelf, die de bassist is van de Ierse band The Frames.

avatar van .Fee.

.Fee.

Mwoah, beetje voorspelbaar, oppervlakkig en een happy end. Wel goed geacteerd en vooral fijne muziek.

avatar van BBarbie

BBarbie

De verhaallijn is aan de dunne kant. De film moet het daarom vooral hebben van het acteerwerk, dat goed verzorgd is. Al met al een weinig opmerkelijk debuut van regisseur John Carney. Zijn latere muziekfilms zijn mij stukken beter bevallen.