Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Justin Harding
Met onder meer: Peyton Elizabeth Lee, Corey Fogelmanis en Wyatt Lindner
Plot Carved
Een verdrietige tiener, die haar dagen doorbrengt met het schrijven van toneelstukken, gaat met haar jongere broer op Halloweenavond naar een historisch nagebootst dorp. Daar wordt het tweetal en de andere aanwezigen aangevallen door een wraakzuchtige pompoen met een eigen leven. De overlevenden zullen samen moeten werken om de pompoen te verslaan en het dorp levend te verlaten.
Winston D
Vond er niet zoveel aan. Heb hem halverwege uitgezet. Nogal gezocht en kinderachtig. Bovendien houd ik niet van komedie in een horrorfilm. Dat is natuurlijk persoonlijke smaak.
Maar ga hem later wel uitkijken, misschien verandert mijn mening nog.
bjerik76
gore is er idd wel, daar is alles ook mee gezegd.
De film zelf blinkt verder nergens uit. De cast is vreselijk, de humor kon ik zelf niet vinden, aangezien het nergens op slaat dat een pompoen ineens kan denken ( en zien) als een mens, kon ik geen enkele grap vinden qua teksten of acties die er genomen werden.
Had de film dan minder bloederig en voor kinderen gemaakt, of een beter script, meer humor voor volwassenen met dit gore.
AardeWerk
Saai, niet grappig en ook niet eng. Weinig slechtere films gezien....
Shadowed
Amusante Halloweenfilm waarin een pompoen de boel op stelten zet en regisseur Justin Harding volop gebruik maakt van dit absurde gegeven. Al vanaf de opening laten de makers hun combinatie zien tussen praktische en geanimeerde effecten, die opvallend goed samengaan in Carved. De moorden zijn daar ook bloederig genoeg voor en de massale slachtpartij binnen het eerste halfuur kijkt erg lekker weg. Het blijft echter enigszins jammer dat Harding het tempo daarna afremt en overgaat in een soort kat-en-muisspel tussen de overledenen en het monster. Daar wordt Carved beduidend serieuzer en dramatischer van toon, iets dat het geheel niet echt verder helpt en de personages zijn daarnaast ook niet bijster interessant. De camp keert terug in het laatste kwartier, maar het niveau van de eerste 30 minuten wordt nergens meer bereikt. Erg jammer, maar niettemin een vermakelijk niemendalletje met opvallend lage cijfers.
jippie2010
Even een off-topic vraagje: hebben jullie ook de 'Star Original' watermerk continu in beeld?
Ik vind het gigantisch storend in ieder geval!
robertinho
Ik vind het gigantisch storend in ieder geval!
Had ik niet.
joolstein
Deze moordende pompoenfilm is onderdeel van streamingdienst Hulu's viering van Huluween. Tja wat moet je met een moordende pompoen? Wat kan je doen met een pompoen die wraakzuchtig is tegen diegene die hem willen uithollen en die kan denken, zien en horen? In het geval van schrijver/regisseur Justin Hardings Carved, gebaseerd op zijn korte film uit 2018, is het een vrij rechttoe rechtaan horrorkomedie met een spinnenpompoen. Humoristisch een pompoen zijn ranken laten gebruiken om mensen uit elkaar te scheuren. Wat betekent dat je al binnen de eerste tien minuten drugsgebruik het F-woord en seks-grappen ziet of hoort. Niemand in de cast springt er bovenuit en werk geheel volgens een horror-overlevingsscenario. Daarnaast is het hoogtepunt bijzonder rommelige. De effecten zijn een mix van praktische gore en behoorlijke CGI. De moorden zijn misschien iets bloederiger maar vaak door een luchtige grap ook veilig genoeg om het gemiddelde publiek niet weg te jagen. Ach het is niet vervelend en wat moet je anders verwachten van een film over een moordende radioactieve pompoen?
teigertje
- 2076 stemmen
Een pompoen neemt wraak op een groep, mensen die zijn pompoenen familie hebben versneden.
Een gek gegeven, voor een horror film met best wat gore momenten.
Mild spannend maar meer niet.
De cast speelt matig.
Ook zit er enige humor in.
Een aardige film, die nog wel weet te entertainen.
UmbraVitae
Een gek gegeven, voor een horror film met best wat gore momenten.
Mild spannend maar meer niet.
De cast speelt matig.
Ook zit er enige humor in.
Een aardige film, die nog wel weet te entertainen.
Lol een halve * voor een aardige film
teigertje
- 2076 stemmen
Klopt
ik heb deze draak van een film herzien.
En even de waardering flink bijgesteld.
Waar deze pompoen vast niet blij van wordt
Maar had nog geen nieuwe review geschreven.
Maar wel respect voor jou dat je deze film nog 3* geeft

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song