• 9.374.652 stemmen

Geregisseerd door: Daniel Auteuil

Met onder meer: Daniel Auteuil, Grégory Gadebois en Sidse Babett Knudsen

Gesproken taal: Frans

Plot Le Fil

Jean Monier neemt geen strafzaken meer aan sinds hij een recidivistische moordenaar heeft vrijgesproken. Wanneer hij Nicolas Milik ontmoet, een vader die beschuldigd wordt van de moord op zijn vrouw, is hij ontroerd en worden zijn zekerheden aan het wankelen gebracht. Overtuigd van de onschuld van zijn cliënt, is hij bereid alles te doen om hem te helpen zijn proces te winnen en zo de zin van zijn roeping te herontdekken.

avatar van lang pee

lang pee

Ik vond dit echt boeiend om volgen, niet het minst door Auteuil, die toch een groot acteur is. Meestal hou ik wel van die Franse Cinema. Er was ook een kleine rol voor de Deense Topactrice Sidse Babett Knudsen, o.a bekend van de heerlijke reeks Borgen. Het was waargebeurd en het einde was best verassend...