• 9.159.792 stemmen

Met onder meer: Tenoch Huerta Mejía, Manuel Garcia-Rulfo en Giovanna Zacarías

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Pedro Páramo

"Nothing was heard but murmurs."

Juan Preciado belooft zijn moeder op haar sterfbed dat hij zijn vader, die hij nooit heeft ontmoet, zal opzoeken. Hiervoor trekt hij naar het spookstadje Comala. Het is een plek die bewoond wordt door de geesten van overledenen die er rondwaren en die zo hun verhalen te vertellen hebben.

avatar van Warning

Warning

Niet interessant, daarom op de film op de helft uitgezet. Al heeft de film in het begin wat mooie plaatjes en hangt er een naargeestige sfeer.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Op zich ziet er allemaal niet slecht uit en de cast speelt ook redelijk, maar ook ik vond het verhaal niet zo interessant. Ik vond het een lange zit en was blij dat het was afgelopen. Daarom geen voldoende.