Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Nicole Kidman, Harris Dickinson en Sophie Wilde
Releasedatum: 2 januari 2025
Bekijk via Film1
Vandaag om 20:30 uur op Film1 Drama
Dinsdag 17 februari in één bioscoop (Hoorn)
Plot Babygirl
"Get exactly what you want."
De hoog aangeschreven CEO Romy is getrouwd met Jacob. Ze begint een affaire met de veel jongere Samuel, de charismatische stagiair binnen haar bedrijf. Met hun geheime relatie zet ze zowel haar gezinsgeluk als haar carrière op het spel.
- Trailer (YouTube)
Hazel
Hedda / Scarlett
Brack / Stephen
Fortune
Meest spannendste artikel wat ik in maanden heb gelezen.
Walter S.
Dan hoop ik voor je dat 2025 beter uitpakt.
Dit vond ik ook wel bijzonder:
Reijn schreef zelf het scenario en deed op vraag van Kidman ook alle scènes voor.
Lijkt me vermoeiend, misschien kan Reijn volgende keer een wat meer ervaren actrice vinden.
Walter S.
ik kijk al heel lang niet meer naar een film met nicole kidman.
Hier klopt iets niet.
De wind
Verrassende film van Reijn.
Vergelijkingen met Fifty Shades slaan werkelijk waar nergens op. Deze film zit zo veel slimmer in elkaar. Kidman speelt haar rol geweldig en de verhouding tussen haar en haar tegenspeelster is wat mij betreft redelijk uniek te noemen. Zeker de 'grootheid' van Kidman in ogenschouw te nemen.
thomzi50
- 1991 berichten
Tot mijn grote verbazing en ook wel tot mijn ontsteltenis, want zelf vond ik deze film op heel veel vlakken rammelen: vijf sterren in de Volkskrant.
yetipower
Wat een waardeloze film, je dobbert bijna 2u langrond in de oersaaie sexfantasieen van Halina Rijn, een sws zeer oninteressant persoon. Mij een raadsel waarom je hiermee zoveel lof kunt oogsten.
Capablanca
Ik stelde me er gezien de score en de berichten niet veel van voor, maar hij viel me alleszins mee. Aardig verhaal met hier en daar een verrassende scene.
HK Senator
De trailer spoilert wel heel veel. Jammer. Verder een onderhoudende film met een Kidman die duidelijk ouder wordt en daarmee (zoals zo veel vrouwen) misschien ook wel mooier. En de film heeft in ieder geval een "happy end"
Uitstekende film van Halina Reijn. Geweldig scenario, uitstekend verfilmd.
Bob Gray
- 2049 stemmen
Wel een aardige film waarin vooral Nicole Kidman schittert. Het is vooral best wel braaf en niet spannend genoeg voor een erotische thriller en wat wil de film nou uiteindelijk zeggen? Toch heb ik me niet verveeld en was de soundtrack best aardig. De rave scène vond ik overigens het beste, erg sterk gefilmd.
Walter S.
Als ik de sympsis lees zie ik geen thriller elementen, zitten die überhaupt in deze film of is het meer een romantisch drama?
jorrit3
De mannen die hier commentaar geven op deze film kunnen er duidelijk weinig waardering voor opbrengen. Aanvankelijk had ik me daar bij willen aansluiten, maar ik zou het Mannetje Keerom niet zijn als ik juist een ander geluid laat horen.
Het vrouwelijke orgasme aankaarten als probleem in een duidelijk voor het preutse Amerika (echt bloot krijgen we niet te zien, en op de party wordt geen lijntje gezet en geen pilletje geslikt maar drinken we melk) bedoelde film, je moet maar durven.
Waar is de eerste film die typische mannen problemen als impotentie, erectiestoornissen of ejaculatio preacox als probleem aankaart? Superman neukt er altijd lustig op los, toch?
Sterk, alleen jammer dat dat als alibi moet gaan gelden voor een ander probleem: dat je als mens behoefte hebt aan verschillende rollen, en dat je als alfaman (helaas, ja ook ondergetekende is zo'n narcistische klootzak)of vrouw in een andere setting juist je graag onderworpen wil weten, in zekere zin slaaf van een ander, die je de baas is - seksueel- overheerst, misbruikt. Je positie in het dagelijkse leven in gevaar brengt, maar die je ook liefheeft en beschermt als een klein kind.
Of je nu CEO bent zoals Nicole of krullenjongen zoals ik, voor iedereen is zo'n rolverwisseling verfrissend en bevrijdend. Maar kies vooral zelf.
predator
- 1954 stemmen
Het is inderdaad geen thriller, hoewel er zeker elementen van Fatal Attraction en Basic Instinct in zitten. Ik vond het beter dan ik had verwacht, Kidman zet een hele sterke rol neer. Het is alleen best wel braaf en het einde vond ik wat magertjes.
FlorisV
Superman neukt er altijd lustig op los, toch?
Krijgen we nooit te zien eigenlijk. Hij zal Wonder Woman toch wel een keer een veeg hebben gegeven?
In Watchmen heeft Night Owl wel erectieproblemen. Maar die worden wel opgelost door de latex van Silk Spectre 2 en fiere heldendaden. Prima kneukfilm!
JeanSteel
Ik vond het geen bijzondere film. Ik deel de lof die de film dan ook krijg niet.
mikey
de grunt
Zeer onder de indruk van een Nicole Kidman on fire en wonderschone shots van nachtelijk New York. INXS werd op het juiste moment ingezet en zorgde voor dat extra kippenvel moment…
Tijd om de onbegrijpelijke score hier wat op te vijzelen.
4.5
lang pee
Van al de plastische chirurgie die Nicole Kidman heeft ondergaan kan je een groot huis kopen. De bewijzen zijn er, ook al doet ze een belachelijke bewering dat ze nooit iets heeft laten doen.Mooier? Smaken verschillen gelukkig...
johanneman_mm
johanneman_mm
Eerst knap van gerenomeerde acteurs als Kidman en Banderos dat ze openstonden voor deze film ze stellen zich en vooral Kidman kwetsbaar op. Maar om nou te zeggen dat deze film zo goed is, nee ik ga niet in die euforie mee. Het begin was goed er werd rustig gewerkt naar het vreemdgaan en de onderdanige gevoelens. Maar helaas is het preuts, oke het is voor de Amerikaanse markt natuurlijk, maar het einde vond ik te makkelijk en soms afgeraffeld. Ineens is het een happy end terwijl er onderling toch veel ruzie vechten en gedoe was, een baas was ineens op de hoogte en de minaar is ineens naar Japan nog even laten zien dat manlief blijkbaar wel kan bevredigen en einde film. En ik weet niet in welke tijdsperiode dit afspeelt kan me niet voorstellen dat het alleen in de kerstperiode afspeelde wat de film suggereert met al die kerstbomen
HK Senator
jeroenemans
Net met mijn vrouw gekeken
Een aflevering van Gts is veel spannender
Wat een super saaie film
Thriller ? Zou niet weten wat er spannend aan was
Beiden zaten veel te gapen, dat zegt genoeg
lang pee
Beste, ik ga hier natuurlijk niet veel meer over zeggen, maar voor filmsterren kan het schoonheidsideaal helemaal niet in de prullenbak, het bewijs is juist o.a Kidmann. En als ik al de sterren moet noemen die een hoop plastische chirurgie hebben ondergaan, kom ik plaats tekort. Sommige zijn zelfs onherkenbaar. Kijk maar naar Zelwegger,Tyler Hunto, Meg Ryan enz enz. Trouwens in de Amerikaanse media werd Kidman vergeleken met een wassen beeld, dus u redenering klopt totaal niet...
Mvijf5
Zeer slechte chaotische film zonder verhaallijn
Slechte muziek, afstotelijke film met graftak Nicole Kidman.
Zeer slecht geregiseerd !
Wahewa
Verrassende film van Reijn.
Helemaal eens! Een fantastische film die een sterke vrouw laat zien die ook kwetsbaar durft te zijn. De rol wordt door beiden hoofdrolspelers gedragen. Ik zou hem zo maar weer gaan zien.
Beste van Reijn. Meer dan uitstekend. En gaat gelukkig ook voorbij al al dat feminisme of niet gelul wat je het en der hoort. Dik 4*

Critici zijn erg te spreken over nieuwe erotische thriller 'Babygirl' van Halina Reijn: 'Zo schandalig en opwindend'

Nosferatu

Sonic the Hedgehog 3
Actie / Avontuur, 2024

Hellboy: The Crooked Man
Horror / Fantasy, 2024
new york cityseksualiteitman vrouw relatieontrouwerotieksexual frustrationverleidingworkplacevrouwelijke hoofdrolspelermarried womankinkyceo internvrouwelijke regisseursubmissiontaboo sex masculinityfemale sexualityinnuendo erotic thrillerworkplace romanceamerican accent unfaithful wifewoman's bodydutch cinema sexyoung man seduces old lady age-gap relationshipintimatewoman's storykinkpower dynamics tensenew yorkemployee boss relationship