• 9.375.363 stemmen

De Bellinga's: Pretpark op Stelten (2024)

Familie / Komedie | 70 minuten

Genre: Familie / Komedie

Oorsprong: Nederland

Geregisseerd door: Armando de Boer

Met onder meer: Luan Bellinga, Lucilla Bellinga en Luxy Bellinga

Releasedatum: 10 juli 2024

Plot De Bellinga's: Pretpark op Stelten

Hoera, het is weer zomervakantie en de familie Bellinga heeft superleuke plannen. Ze hebben een vakantiehuisje op een supergaaf pretpark en mogen alle attracties uitproberen. Veel tijd hebben de Bellinga’s alleen niet, want de kids moeten repeteren voor de parkshow en papa Daniël is in training voor de Zomerspelen waar hij de prijs kan winnen voor ‘coolste papa van het jaar’. Ondertussen moeten ze ook nog op de hond van de directeur passen en dat is geen eenvoudig klusje. Als twee bekende boeven ineens opduiken op het park, is de chaos compleet en belanden de Bellinga’s in een doldwaze achtervolging.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 10 juli 2024 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van Jensvangoch

Jensvangoch

Bizar dat dit word toegestaan door de bioscopen. En Slagharen: SCHAAM JE KAPOT. Dat je met deze mensen in zee duikt. Goeie reclame voor je eigen park, lekker met een familie werken die hun kinderen helemaal uitmelken om elke cent mogelijk to verzamelen.

Wat een schande, het is dat ik geen 0/5 kan geven op deze site want anders had ik het zeker gedaan voor deze kinderarbeid…..

0.5/5.0

avatar van Phantasm

Phantasm

Aardig tussendoortje.

avatar van Xiemandx

Xiemandx

SUPER leuke film echt geweldig! Zelfs ik vond hem leuk om met mijn kinderen (10,7,4,2) te kijken! Alle films van de Bellinga’s zijn leuk! Echt perfect! Zeker een aanrader om te kijken en natuurlijk 5 sterren te geven!

avatar van bjerik76

bjerik76

vond dit allemaal te overdreven en gemaakt geacteerd.

En het gezang.... maargoed het is een kinderfilm natuurlijk