• 9.374.003 stemmen

Geregisseerd door: Guillem Morales

Met onder meer: Naomie Harris, Natalie Dormer en Dominic Allburn

Plot The Wasp

"Infatuation can sting."

De vriendinnen Heather en Carla hebben elkaar al jaren niet gesproken wanneer ze elkaar weerzien voor een kopje thee. Tijdens hun hereniging doet Heather een onverwachts voorstel dat hun levens voorgoed kan veranderen. Terwijl de echte reden voor hun reünie duidelijk wordt, raken beide dames verstrikt in een web van geheimen en verborgen agenda's. De spanningen lopen op.

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Film moest een beetje op gang komen en dacht dat het niet veel zou zijn

Later veranderde dit gelukkig en werd het een spannende film met goede dialogen

Simpel maar toch sterk

avatar van schumacher

schumacher

Middelmaat film.

Het begin is niet goed, pas na een tijdje werd het beter maar ook niet dat ik een wauw gevoel had of plots opt puntje van mijn zetel zat.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Vrij standaard revenge thriller met enkele twists die niet al te verrassend waren. Wel prima gespeeld door de 2 dames en het verhaal verloopt vrij vlotjes maar echt opzienbarend was het allemaal niet.

avatar van filmkul

filmkul

Redelijke thriller. Het verhaal is wat ongeloofwaardig maar zit op zich best aardig in elkaar als je alle toevalligheden aan je voorbij laat gaan. De uitwerking is ook niet verkeerd. De opbouw is goed en de spanning wordt steeds verder opgebouwd. Ook zitten er een aantal leuke plot twists in. De metafoor met de wesp ligt er wel wat dik bovenop. Het acteerwerk is best goed. Harris en Dormer zijn goed aan elkaar gewaagd. Prima thriller. 3.5

avatar van Noodless

Noodless

Het verhaal wordt goed opgebouwd met twee hoofdrolspelers die elkaar goed aanvullen. Beide actrices spelen hun rollen uitstekend en zorgen dat de vele dialogen onderling nooit saai worden. De plottwist is verrassend en knap bedacht gezien het feit dat de info tussen beide dames in flashbacks met mondjesmaat naar de kijker wordt gebracht. Je kan onmogelijk weten wat er vroeger tussen beide dames is gebeurd en de ultieme twist al zeker niet. Van een masterplan gesproken. 7/10

avatar van lang pee

lang pee

Nogal veel slap gelul in dit b filmpje, maar uit pure verveling maar eens gekeken. Zeer ongeloofwaardig maar de actrices waren redelijk, dus een klein zesje...

avatar van boemboem27

boemboem27

eerste 20 minuten moest de film echt op gang komen.

later blijkt het eigenlijk een soort van wraakfilmpje die toch best wel verrassend is/wordt.

goed doordacht allemaal met uiteindelijk een einde die ik niet zag aankomen.

echte thriller die net lang genoeg duurt om het toch interessant te houden