• 9.369.636 stemmen

Geregisseerd door: Richard Ramsey en Joel Smallbone

Met onder meer: Joel Smallbone, Daisy Betts en Kirrilee Berger

• meJane Bekijk via meJane

Plot Unsung Hero

"One family's journey from Down Under to center stage."

David Smallbone verhuist met zijn gezin van Australië naar de Verenigde Staten, op zoek naar een betere toekomst nadat zijn succesvolle muziekbedrijf failliet is gegaan. Met niets meer dan hun zeven kinderen, koffers en hun liefde voor muziek gaan David en zijn zwangere vrouw Helen op weg om hun leven weer op te bouwen. Helens geloof houdt stand tegen alle verwachtingen in en inspireert haar man en kinderen om vast te houden aan hun eigen geloof. Met hun eigen dromen in de wacht, beginnen David en Helen zich de muzikale bekwaamheid van hun kinderen te ontwikkelen.

David Smallbone

Luke Smallbone

Ben Smallbone

avatar van Alathir

Alathir

Hoe kan deze film voorlopig op 2.17* uitkomen? Dit is een geweldige film. Ik heb er toch wel van genoten van deze indiefilm. Geweldig drama met mooie muziek. Hoe een familie echt zou moeten zijn. De thuissituatie is misschien minder door het financiële drama dat ze doormaken, maar uiteindelijk maken ze er een avontuur van. Laat de les hier zijn je kan gerust een risico nemen in het leven, je zal hoogstwaarschijnlijk even tot op de rand van een depressie staan maar als je terugknokt komt het goed! Alleen is het niet altijd simpel, moet je mentaal ijzersterk voor zijn maar als je zelf niet meer gelooft zijn er anderen die je liefhebben die dat vast nog wel doen!

Echt, ga deze film gewoon zien, het is meer dan de moeite. Na de film Ordinary Angels is dit de tweede beste dramafilm van het jaar voor mij.

avatar van josjansen

josjansen

Matige EO film.

avatar van speelruimte

speelruimte

Absolute kitsch. Ik zag hem op tv, algauw moest ik een dweiltje onder het beeldscherm leggen, het slijm gleed met kilo's uit het apparaat. Dit een EO-film noemen is een understatement: dit is pure familieporno.
Het script zit vol hiaten: de ene keer heeft de familie geen nagel om de kont te krabben en dus niks te te eten, een etmaal later zitten ze allemaal (zonder eten) Jezus-smartlappen te kwijlen. Er zijn geen inkomsten, geen brood op de plank. Toch vernielt vader in grote woede een duur telefoon-faxapparaat. Een meer dan stuitende film, een laxeermiddel van hemeltergend valse sentimenten.