• 9.370.338 stemmen

Met onder meer: Sanne Langelaar, Oscar Aerts en Mingus Dagelet

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 2 mei 2024

Plot Bed & Breakfast

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde.

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 2 mei 2024 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van wess16

wess16

Bij het zien van de trailer in de bios moest ik één keer lachen.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Valentijn Bernard zit er ook in zag ik, leuke acteur die ik gelukkig steeds regelmatiger zie. Zoveelste NL romkom maar mensen als hij en ook Jelka van Houten maken me toch wel nieuwsgierig, zeker met een Pathé pas op zak.

avatar van Stephan123

Stephan123

Gewoon een leuke nl film. De terugreis was nog leuker .

avatar van djwutru072

djwutru072

Vanavond lekker heen.

avatar van djwutru072

djwutru072

Mager zesje.

avatar van Marcske

Marcske

Lekker wegkijkend luchtige filmpje. Haha, ook de man die in London in de metro is geweest

avatar van robertinho

robertinho

Haha, Klaas man, rustig joh hee!

avatar van kinkymen

kinkymen

Een simpel filmpje met verstand op 0 te kijken. Sanne ziet er leuk uit, daar is het meeste wel mee gezegd. Misschien 2 komische momenten dat ik even moest lachen, maar de contacten met de 2 mannen zijn soms tenenkrommend.

avatar van blurp194

blurp194

Een romcom uit Nederland, dat is een recept voor mislukking zou je denken. Toch vind ik deze dan wel weer grappig, al is het wellicht vooral vanwege de extreem flauwe grap rond de kus van Langelaar en Aerts. En Jelka speelt dan wel mee maar krijgt eigenlijk veel te weinig ruimte.

Verder is er wel een schrijnend gebrek aan Gronings accent en gedrag, of zelfs maar een geloofwaardige supermarkt. Het lijkt wel alsof de makers daar nooit daadwerkelijk zelfs maar in de buurt geweest zijn.

avatar van mrklm

mrklm

Formulematige vis-uit-het-water-romkom waarin rigide carrièrevrouw Sarah [Sanne Langelaar] ontslag neemt als de promotie waar ze op rekende aan haar neus voorbijgaat. Een familievriend [Liz Snoijjink] vraagt Sarah om een paar maanden een B&B in de provincie Groningen te runnen, zodat ze op wereldreis kan. Daar ontmoet ze de vriendelijke supermarkteigenaar Klaas [Mingus Dagelet] en ruwe bolster, blanke pit Berend [Oscar Aerts]. Keuzes, keuzes! Voor de kijker is die keuze niet zo moeilijk: afzetten die handel!