• 9.447.707 stemmen

Geregisseerd door: Renny Harlin

Met onder meer: Aaron Eckhart, Ben Kingsley en Angus Sampson

Releasedatum: 7 mei 2026

Plot Deep Water

"Surviving the crash is just the beginning."

Een groep internationale passagiers is onderweg van Los Angeles naar Shanghai. Hun vliegtuig wordt gedwongen een noodlanding te maken in met haaien geteisterde wateren. De doodsbange groep wordt gedwongen samen te werken en hun verschillen te overwinnen als ze hopen te ontsnappen aan hun zinkende vliegtuig en de haaien die op hen af komen.

avatar van stinissen

Heerlijk

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Vanaf 19 juni 2025 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Hey..dat hebben we nog nooit gehoord, dergelijk vehaal

avatar van Jotil

Jotil (crew bioscoopreleases)

Jotil schreef:

Vanaf 19 juni 2025 in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

EDIT: vanaf 19 maart 2026 in de bioscoop

avatar van does your dog bite?

does your dog bite?

Jaws+Cast away+Flight=Deep Water

avatar van zemmel

zemmel

Voorspelbaar, nep, en gewoonweg saai. Je weet al heel snel wat er gaat gebeuren en dat haalt alle spanning weg. Ik had het idee dat ik naar een B-film aan het kijken was.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

zemmel schreef:

Heb je de film al gezien of bedoel van wat je in de trailer ziet?

avatar van zemmel

zemmel

mcdaktari schreef:

Heb je de film al gezien of bedoel van wat je in de trailer ziet?

Gezien in de sneak preview in de Vue.

avatar van DreamTech

DreamTech

OMG wat is dit slecht 1 groot drama om te zien !!

avatar van Phantasm

Phantasm

Onderhoudende film waar ik me prima mee heb vermaakt in de bioscoop.

avatar van Waku

Waku

Ik wacht nog ff op meer commentaar.......trailer ziet er vrij goedkoop uit.

avatar van neighbourkiller

neighbourkiller

Nou.... heb het al gezien bij de trailer trash .weer een gei....sorry gekke haai.moet zegen ik wel van dat soort films hou maar dit lijkt zo fucking een herhaal van zetten .en dat is helemaal niet erg in principe omdat ik wel van pulp cult hou.maar zelfs dat ontbreekt eraan met dat nep vliegtuig pppfffffffff.laten we zeggen dit voor de hang jongeren op netflix is,voor de rest heeft het geen pap in de rijst en ook geen paard op het dak.tot slot.......wanneer stoppen ze nu eens met dit soort gedrochten want het is ook geld verspilling en je hersens rotten er ook nog weg bij

avatar van Graaf Machine

Graaf Machine

Onwaarschijnlijk slecht.

avatar van Shadowed

Shadowed

Middelmatige rampenfilm met een groot aantal belachelijke momenten en oersaaie personages. Achter de schermen leek het met Deep Water soms wel een wedstrijd wie de meest houterige dialogen en vergezochte momenten kon bedenken. De vlotte regie van Renny Harlin is echter niet zozeer de schuldige, want zijn gevoel voor snelheid en een aantal degelijke effecten blijven overeind. De poging om enige vorm van diepgang mee te geven is daarnaast begrijpelijk, maar te voorspelbaar om te beklijven. Een grote misser is het moment van de vliegramp zelf, waarin het rondvliegende puin dat voortdurend iemand in het gezicht raakt eerder voor onbedoelde hilariteit zorgt dan intense urgentie.

avatar van moviemike

moviemike

Een vliegtuig stort neer in zee en diegenen die nog niet zijn omgekomen tijdens de crash, of de gevolgen daarvan, laten zich perfect dienen als haaienvoer. Slechte, clichematige film met een bende irritante personages. Van Aaron Eckhart is het ondertussen wel al geweten dat hij graag de stoere held loopt uit te hangen in matige prutswerkjes, wat Ben Kingsley hier komt zoeken is me een groter raadsel.

avatar van omniesbonsai

omniesbonsai

Al eerder gezien natuurlijk

Maar toch goed uitgevoerd

En op momenten raakte de film mij 3 sterren

avatar van orbital

orbital

Vliegtuigrampen en haaien! Ja, doe mij maar wat Realiteit of zware horror hoef je niet te verwachten, maar gewoon lekker mindnumbing entertainment. Tuurlijk zijn er betere rampenfilms gemaakt en wbt haaien blijft Jaws natuurlijk ongeslagen. Is dit daarom slecht, ja natuurlijk wel! Toch kan ik hier geen genoeg van krijgen. Wrakstukken op het water en een stel AI haaien die tekeer gaan als psycho's.

avatar van stinissen

Bijna voldoende, ben gek op zulk soort films.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Redelijk, keek nog wel vlotjes weg.