• 9.372.109 stemmen

Last Night at Terrace Lanes (2024)

Komedie / Horror | 75 minuten

Genre: Komedie / Horror

Geregisseerd door: Jamie Nash

Met onder meer: Francesca Capaldi, Ken Arnold en Mia Rae Roberts

Plot Last Night at Terrace Lanes

Kennedy gaat samen met haar vriendin Tess naar een bowlingbaan die de volgende dag gesloopt zal worden. Ze gaan op date met twee jongens en worden op de hielen gezeten door Kennedy's vader Bruce. De laatste avond van de bowlingbaan wordt één grote chaos wanneer een bloeddorstige sekte binnenvalt en aan het moorden slaat. Nu moet Kennedy de krachten bundelen met haar vader om de gestoorde moordenaars te overleven en een manier te vinden om haar date te redden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Dit begon goed maar zakte na een tijd als een pudding in elkaar.

avatar van joolstein

joolstein

De eenvoudigste beschrijving van deze film zal zijn "The Purge en Squid Game meets Die Hard.” Het kan bijna niet toevallig zijn dat acteur Ken Arnold hier het personage "Bruce" speelt. Plaats van handelen is een bowlingbaan, tijdens de laatste nacht voordat oude pand wordt gesloopt. Tja het werkt met een budget dat te laag is, maar er is geen gebrek aan proberen en is duidelijk met liefde gemaakt. Het duurt niet lang voordat de gemaskerde sekte tevoorschijn komt om te spelen...

Helaas gebeuren veel van de moorden buiten beeld...of sneed de camera weg. Maar er zijn een paar leuke moorden met het bowlingthema en het zijn praktische effecten. Dit kom natuurlijk door het budget en vormt het hart van de film de vader/dochter-dynamiek en hun inspanning om het te overleven. Hoewel er enige belofte zat in de film wordt veel verprutst door afschuwelijk acteerwerk.

Francesca Capaldi speelt dochter Kennedy en zij was ooit het jonge meisje in de Disney-serie Dog with a Blog (2012-2015), echter ze is in alles gegroeid, behalve haar acteerwerk. Hoewel ik soms met mijn ogen rolde, waardeerde ik ook de charme en het probeert op zijn minst iets. Er doet dus soms wel iets goed in de looptijd van 76 minuten en een krap budget! De uitvoering is niet goed maar door het campy plezier wat ik eraan beleefde, een half puntje meer!

avatar van Noodless

Noodless

Zwakke horrorfilm die heel snel opent qua aantal kills, maar daardoor zichzelf wel een beetje in zijn eigen been schiet want naderhand biedt de film maar weinig spanning als je weet dat het dan nog maar om drie personages gaat. Oké het kan nog in alle richtingen uit...maar wanneer de leden van de sekte op een bepaald tijdstip zichzelf liquideren en alleen nog de baas overblijft, weet je dat de film om zeep is. Ook de reden van de opzet om die moorden te plegen blijft onduidelijk. Acteerwerk is matig tot zeer zwak. 4/10