• 9.373.625 stemmen

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Mick Davis

Met onder meer: Emile Hirsch, Shane West en Kelli Garner

Plot Walden

Hoewel sommige mensen postzegels verzamelen, ziet Walden Dean meer waarde in het verzamelen van de testamenten van gerechtigheid. Als stenograaf is hij dikwijls getuige van onrecht in de rechtbank. Als Walden daarnaast ontdekt dat hij een terminale ziekte heeft, ontwaakt de woede die al jaren diep in hem suddert. Walden besluit het recht in eigen hand te nemen en doet dat op de meest gruwelijke manieren denkbaar. Zijn moeilijkste zaak is het zien te straffen van een pedofiele seriemoordenaar die in zijn kleine stad huishoudt.

avatar van AniSter

AniSter

Redelijk gelukte thriller op basis van een leuk verzonnen plot rondom een paar eenvoudige personages. Niet spannend of spectaculair, maar wel leuk voor de afwisseling. Walden wordt uitstekend neergezet door Emile Hirsch.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatige thriller.

Zeker niet slecht hoor maar wauw vond ik het nu ook niet.

Goed voor 1 keertje maar straks ben ik deze al vergeten.

avatar van Waku

Waku

Klinkt een beetje zoals Dexter...mijn interesse is gewekt.

avatar van Waku

Waku

Inmiddels gezien. Enorme tegenvaller. Slome en trage misdaad/drama film. Er zit inderdaad een "Dexter" ingredient in deze " Walden" maar waar deze serie een spannings veld liet zien blijft "Walden" vooral duf. Met name sommige personages zijn erg zoetzappig. Er wordt best aardig geacteerd (met name George, de geestelijk gehandicapte man) toch sust de film je volledig in slaap. 2*/2.5*

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Niks mis mee, verhaal is natuurlijk een beetje te.. maar dat is ook het enige wat ik jammer vond.

avatar van hader

hader

Verrassende goede film met een uitstekend script en verhaal. Geen actiefilm. Walden is een stenograaf bij een rechtbank en zie met lede ogen hoe sommige mensen de dans ontspringen. Na een vervelende diagnose in het ziekenhuis kan hij daar niet meer tegen en gaat hij zelf er wat aan doen. Je ziet hem afglijden tot een vigilante die ook de dans ontspringt.