Fangs (2002)
Genre: Horror
Geregisseerd door: Kelly Sandefur
Met onder meer: Corbin Bernsen, Tracy Nelson en Whip Hubley
IMDb beoordeling: 3,4 (817)
- Niet beschikbaar op Netflix
- Niet beschikbaar op Pathé Thuis
- Niet beschikbaar op Videoland
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
- Niet beschikbaar op meJane
Plot Fangs
"Things that Go Squeak in the Night"
Verdachte activiteiten in een universiteitslaboratorium waar dierproeven worden uitgevoerd zorgen ervoor dat het slaperige stadje Scottsville verandert in een plek vol massahysterie en horror. Boosaardige, genetisch gemanipuleerde vleermuizen ontsnappen in de nacht..op zoek naar bloed. De angst groeit wanneer het stadje zich opmaakt voor de jaarlijkse 'Apple Blossom Dance' feest. John en Ally gebruiken hun vindingrijkheid om de nietsvermoedende creaturen van de nacht te bestrijden, vaak bevinden zij zich hierbij op het randje van de dood. Wanneer een zwerm vleermuizen door de sporthal jaagt tijdens het feest, breekt de hel los. John en Ally proberen wanhopig het stadje te redden.
Derkje
Ik heb deze film voor, ik geloof, 5 euro gekocht bij Free Record, en verwachtte erger dan ik kreeg. Best leuk filmpje met enkele leuke grapjes. Een 2,5
Justice4All
Verhaal lijkt verdacht veel op Bats!
Horrorfanaat
Volgende week op RTL 5. Ben benieuwd.
mikey
Domme horrorkomedie, dat erg veel lijkt op arachnophobia en critters (etc.), is vreselijk braaf. Geen spanning, geen gore, geen nudity, een paar melige grappen die niet leuk zijn. maar wel lekker ongecompliceerd. 1.5
Oh ja voor de 80's nerds: die agente speelde in zoiets als square pegs. dat was een melige tienerkomedie over nerds die bij de incrowd wilden horen. Later speelde ze in father dowling als snuffelnon. Bernsen is natuurlijk the man uit LA Law.
Horrorfanaat
Mee eens. Het ontbreekt de film aan spanning en aan gore en die Tracy Nelson wat een slechte actrice is dat zeg. 1,5 ster
mikey
Ik kreeg wel een persoonlijke 80 revival toen ik haar zag. Leuk dat ze nog meedoet in B-film land.
killerfreak
vermakelijk, maar toch net geen voldoende voor deze 'horror'-film. Echt spannend enzo wordt het echter nooit echt. Acteerprestaties vallen al bij al wel goed mee, en toch nog een klein beetje verrassend einde, al was het wel engiszins te verwachten.
xenne
een stuk beter dan die andere vleermuisproduktie (ttz bats), deze film heeft niet de pretentie eng te willen zijn, maar is toch vermakelijk, dat komt met name door de leuke cast en de vele grappige momenten ... 2
syno
Net de film gezien, vond hem wel redelijk goed, was zeker niet slecht... een 3
Musicer
Noemen ze dit horror? Juist ja.
En het ergste is dat ze dan ook nog proberen om grappig te zijn.
Een halfje voor de goed gespeelde rollen van Heather en Diane (al weet ik niet zeker of ze wel deden alsof ze zo truttig waren)
Fangs (crew films)
Gruwelijke film. Geen enkel punt is goed of zelfs redelijk te noemen. Alle grappen zijn niet grappig, de effecten zijn om te huilen en aan elk personage erger je je dood.
> 0,5*
deitje
Ik kan niet anders zeggen dan...HEERLIJKE FILM! Alles maar dan ook echt alles is fout aan deze film....De acteurs, de grapjes, de effecten, de dialogen!
Echt een film voor de ECHTE B film liefhebber!
Vond je films als Annaconda, Spiders, Snakes on a plane etc etc helemaal leuk dan vind je deze ook zeer de moeite waard
Echt voor de liefhebber dus
Noem een dier en er is vast wel horrorfilm van gemaakt. Een genre dat een soort haat-liefde opwekt. Films die ik toch wel een keertje wil zien, ook al is hij uiteindelijk enorm slecht gemaakt met een low budget. Fangs valt daar ook in met vooral suggestieve beelden, een laag budget en een voorspelbaar verhaal. Ik zal het nooit leren zeker? Toch een keer gezien en ietwat genoten, ook al trekt de film eigenlijk op niets. Het blijft een apart genre in mijn ogen.
Boeikens
Slappe horror zonder horror!
Kijken wanneer je niet kan slapen, dan lukt het wel.
shrink
- 2066 berichten
Slaat nergens op dat acteerwerk. Ben niet kieskeurig, maar dit werd met te gek.
Aangrijpende film 'Miracle in Cell No. 7' is een verborgen juweeltje op Netflix: 'In één woord prachtig'
Hartverscheurende dramafilm 'L'Histoire de Souleymane' eindelijk te zien in Nederland: 'Een stomp in de maag'
Geprezen actiefilm 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One' komt volgende maand naar Netflix
Kun je niet wachten op 'Severance'? Deze film over een mysterieuze kantoorruimte houdt je anderhalf uur zoet
The Offspring
Horror, 1987