• 9.372.182 stemmen

Geregisseerd door: Sai Kabir

Met onder meer: Avneet Kaur, Nawazuddin Siddiqui en Mukesh Bhatt

Gesproken taal: Hindi

Plot Tiku Weds Sheru

Sheru en Tiku zijn gemarginaliseerde zielen uit de achtergestelde lagen van de samenleving. Sheru, komt uit Bhopal, een kleine stad in India. Hij werkt als pooier voor een lokale misdaadbaas. Tiku woont bij haar conservatieve moslimfamilie in Bhopal. Ze vlucht naar Delhi onder het mom van hogere studies, waar ze verliefd wordt op een man van een andere religie, maar haar familie huwelijkt haar uit aan de eerste de beste vrijgezel die beschikbaar is: Sheru. Hij accepteert het voorstel uit wanhoop om een lening terug te betalen, terwijl Tiku hem ziet als een kans op vrijheid. Sheru wordt echter verliefd op Tiku, maar ze raken verstrikt tussen de chaos van de onderwereld, drugs en romantiek en worden geconfronteerd met de ene tragedie na de andere zonder enige tijd om hun verdriet te verwerken.

Shiraz 'Sheru' Khan Afghani

Tasleem 'Tiku' Khan

Uncredited

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

Barslecht - die 2,0* is vanwege de aanwezigheid van Nawazuddin Siddiqui, en ook van hem is heel erg de vraag waarom hij in godsnaam met dit project akkoord ging. Vaak ben ik het niet eens met de Indiërs als ze een film afmaken maar hier moet ik ze toch echt gelijk geven: het gaat nergens over. Voor een romantische komedie zit er weinig romantiek in en geen komedie, en een misdaadthriller is het ook niet want totaal niet spannend. Hysterisch, vervelend en eigenlijk niet doorheen te komen. Geen goede reclame voor Bollywood. 2,0*