• 8.760.323 stemmen

On a Wing and a Prayer (2023)

Geregisseerd door: Sean McNamara

Met onder meer: Dennis Quaid, Heather Graham en Jesse Metcalfe

• Amazon Prime Bekijk via Amazon Prime
  • Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot On a Wing and a Prayer

Jim, een piloot uit een kleine stad, sterft onverwacht tijdens het vliegen van een vliegtuig. Hierdoor wordt passagier Doug White gedwongen het vliegtuig veilig aan de grond te zetten om zijn vrouw en dochters te redden. Luchtverkeersleiders trachten Doug op afstand hierbij te helpen.

Waku

Mijn God wat was dit slecht. Op Dennis Quaid na waren de acteer prestaties om te janken. Dat geldt ook voor de CGI effecten, alsof de film in een simulator was opgenomen. Bovendien leek het soms wel op een avondje EO. Bah......begin er niet aan, u bent gewaarschuwd..... 1*

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Waku schreef:

Dank voor de waarschuwing. Wat zal ik nu eens met die 102 minuten doen:)

Mr. Chiel schreef:

Dank voor de waarschuwing. Wat zal ik nu eens met die 102 minuten doen:)

Ander filmpje kiezen

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Waku schreef:

Thx... ik skip deze dan maar. Quaid is over het algemeen wel oké maar dit lijkt me een filmpje met een simplistisch verhaaltje, en als de sfx/cgi tegenvallen en er ook nog een EO sausje overheen gegoten wordt dan ga ik niets missen denk ik.

Pazmaster schreef:

Verstandig

avatar van blurp194

blurp194

Te veel bijbel en te weinig waarachtig geloof.

Er zijn zat films waarin de piloot even indisposed wordt, en iemand anders gaat vliegen en naar de grond gepraat moet worden. Even los van hoe realistisch dat dan is, de geloof-saus die deze film daar overheen denkt te mogen leggen is gewoon misselijkmakend. De beelden tijdens de aftiteling zijn veel beter dan de film zelf. Had het daarbij gelaten, denk ik dan.

Triest om Quaid en Graham in dit soort productie te zien. Was het geld op, of hebben ze het licht gezien - de lust ontgaat me om het na te zoeken.