• 9.371.113 stemmen

Met onder meer: Álvaro Cervantes, Silvia Alonso en Susana Abaitua

Gesproken taal: Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Eres Tú

Javier, de eigenaar van een kleine uitgeverij, heeft een speciale gave. Hij kan vertellen of een romantische relatie zal werken bij de eerste kus. Zo kan Javier de toekomst zien en weet hij of het slecht zal aflopen. Hierdoor beschuldigen vrouwen hem ervan harteloos te zijn. In de loop der jaren heeft Javier dan ook alle hoop opgegeven op het vinden van zijn enige ware liefde. Op een avond tijdens een dubbeldate kust hij Lucia, de vriendin van zijn beste vriend. Javier krijgt een visioen en realiseert dat ze een gelukkig leven kunnen leiden. Nochtans probeert hij zijn nieuw gevonden gevoelens op afstand te houden.

avatar van Mickey b

Mickey b

Film die me totaal niet boeide. Zou Spaanse romcom moeten zijn, maar vond geen romantiek. Totaal geen voeling met karakters. Acteurs / actrices zagen er goed uit, maar boeiden me totaal niet. Ook verhaal kwam wat rommelig over, idee erachter goed, maar saai uitgewerkt. Spijtig. Noch slechter dan een Hallmark… Deze bekeken om mijn Spaans wat te oefenen. Eentje dat ik snel zal vergeten. 1,5*

avatar van lang pee

lang pee

Spanje heeft een kleine 48 miljoen inwoners, Denemarken en Zweden hebben er samen ongeveer 15 miljoen. Hoe komt het toch dat er zoveel slechte films en series van Spanje komen, er zijn wat gedrochten bij. En de goede series en films van deze twee Scandinavische landen zijn niet te tellen. Deze film is echt afschuwelijk flauw met een onnozel verhaal, je kan beter dat 1,30 h naar een banaan kijken, is veel leuker.....

avatar van John Milton

John Milton

Mickey b schreef:

Deze bekeken om mijn Spaans wat te oefenen. Noch slechter dan een Hallmark

lang pee schreef:

Er staan wel wat tips in het topic Beste Spaanse of Spaanstalige film, denk ik. Misschien leuk om even doorheen te bladeren.

Overigens denk ik dat er inderdaad een hoop Spaanse bagger op Netflix wordt gedumpt, maar dat zal ik dan ook niet zomaar aanzwengelen op goed geluk. Ik wacht wel tot iemand het tipt of de reviews heel goed zijn, en anders kijk ik het niet

Deze zal ik in elk geval sowieso niet kijken, dank!

avatar van lang pee

lang pee

Beste Milton ik heb je lijst gezien er staan inderdaad goede films bij en natuurlijk heeft Almodovar prachtige films gemaakt, maar voor zo een groot land vind ik het aanbod goede films en series toch maar pover hoor....

avatar van schumacher

schumacher

Geen zin om er woorden aan vuil te maken.

Hierboven is genoeg gezegd.

avatar van Mickey b

Mickey b

John Milton schreef:

Dat is een zeer leuke tip. Zal ik zekerlijk eens lezen.